Απίστευτες εικόνες στη γέφυρα Ρίου-Αντιρίου. Ο αέρας σήκωσε καρότσα νταλίκας! (φώτο) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Μαρτίου 2019

Απίστευτες εικόνες στη γέφυρα Ρίου-Αντιρίου. Ο αέρας σήκωσε καρότσα νταλίκας! (φώτο)



Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε αιτία να σταματήσει η κυκλοφορία στη γέφυρα Ρίου - Αντιρίου.

Οι ισχυροί άνεμοι που αγγίζουν τα 7 μποφόρ στον Πατραϊκό προκάλεσαν την «αποκόλληση» καρότσας νταλίκας που διερχόταν από τη γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης, με αποτελεσμα να καρφωθεί σε πινακίδα!

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των Αρχών, με συνεργεία της Γέφυρας Χαρίλαος Τρικούπης, δυνάμεων της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας να επιχειρούν για την ασφαλή απομάκρυνση της νταλίκας.

Όπως είναι φυσικό, έκλεισε το ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός, ενώ, σύμφωνα με την Γέφυρα Α.Ε., «μεταξύ όλων των ενεργειών που εξελίσσονται για την σταδιακή επαναφορά στην κανονικότητα, απόλυτη προτεραιότητα δίνεται στην ασφάλεια πρωτίστως των χρηστών της γέφυρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad