Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στο Αγρίνιο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Απριλίου 2019

Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στο Αγρίνιο


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Το σύνθημα «Κάψε τα σενάρια και γράψε το δικό σου. Με δυνατό ΚΚΕ #kane_ti_diafora!» ήταν στα χείλη δεκάδων μαθητών που πήραν μέρος στο Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στο Αγρίνιο.

Από νωρίς το απόγευμα την Παρασκευή 19 Απριλίου, μέλη και φίλοι της ΚΝΕ προετοίμαζαν το χώρο της Πλατείας Δημάδη, όπου πραγματοποιήθηκε το Μαθητικό Φεστιβάλ. Πανό, μουσικά όργανα, ταμπλό, πινγκ-πονγκ, τραπέζια για ζωγραφική και σκίτσα κ.ά. πήραν τη θέση τους για να υποδεχτούν τους μαθητές του Αγρινίου.

Το πρόγραμμα άρχισε με πινγκ-πονγκ, ζωγραφική και σκίτσα. Στο χώρο υπήρχαν ταμπλό με έκθεση που είχε θέμα: «Ψηφίζω όπως αγωνίζομαι, η πρώτη ψήφος θα είναι κόκκινη!». Στη συνέχεια έγινε βράβευση της νικήτριας ομάδας του τουρνουά ποδοσφαίρου που έγινε τις προηγούμενες μέρες, από τον Βασίλη Νικάκη, πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Δυτική Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Θωμάς Καραγιάννης, μαθητής, όπου χαιρέτησε, ενώ ομιλίες έκαναν η Ιφιγένεια Αθανασούλα, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και η Μαριάνθη Παπαγαλάνη, στέλεχος της ΚΝΕ, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αγρινίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στο Μαθητικό Φεστιβάλ πήραν μέρος μαθητικά συγκροτήματα που ξεσήκωσαν τον κόσμο που πήρε μέρος. Στη σκηνή ανέβηκαν οι «Link» και μετά από αυτούς οι «Almpis». Οι δεκάδες μαθητές διασκέδασαν για αρκετοί ώρα ενώ το πρόγραμμα του Φεστιβάλ έκλεισε με μουσική από τον dj S.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad