Γιάννης Δάλμας - Ευαγγελία Κουρουπάκη: H Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, στις εκδηλώσεις για την Έξοδο του Μεσολογγίου - Αstakos-News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos-News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Γιάννης Δάλμας - Ευαγγελία Κουρουπάκη: H Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, στις εκδηλώσεις για την Έξοδο του Μεσολογγίου

Στη φωτογραφία ο Γιάννης Δάλμας, Λίτσα Κουρουπάκη, Νίκος Παπανδρέου και Νίκη Φούντα

Με την παρουσία της τίμησε τις εκδηλώσεις για την Έξοδο, της Ιεράς πόλης του Μεσολογγίου η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

Πλήθος στελεχών του Κινήματος την συνόδευσαν στην εκκλησία, στην παρέλαση και στην πομπή προς το Ηρώο της Πόλης.

Ο γραμματέας Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο εκπρόσωπος Τύπου Παύλος Χρηστίδης, η υποψήφια βουλευτής Νίκη Φούντα και κλιμάκιο υποψήφιων ευρωβουλευτών ήταν παρόντες.

Ο Νίκος Παπανδρέου δήλωσε: Βρισκόμαστε σήμερα στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου και τιμούμε τον ηρωισμό και την αυτοθυσία αυτών που έστειλαν μήνυμα ελευθερίας με την Έξοδο στην Ελλάδα και στην Ευρώπη ολόκληρη!

Η Έξοδος του Μεσολογγίου σηματοδότησε με θετικό πρόσημο τον αγώνα του Έθνους για την Ελευθερία! Στεκόμαστε σήμερα με σεβασμό μπροστά στο μεγαλείο της Εξόδου του Μεσολογγίου δήλωσε η υποψήφια ευρωβουλευτής και πρώην βουλευτής Χανίων Ευαγγελία Κουρουπάκη.

Η Ηρωική Έξοδος αποτελεί μία από τις κορυφαίες στιγμές της ελληνικής ιστορίας. Οφείλουμε να θυμόμαστε και να τιμάμε τη θυσία που πλημμύρισε όλους τους Έλληνες και Ευρωπαίους με αισθήματα θαυμασμού και υπερηφάνειας, τόνισε ο Γιάννης Δάλμας, στέλεχος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και υποψήφιος ευρωβουλευτής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad