«Ξηρόμερο. Δύναμη Ελπίδας. Ανατροπή Τώρα»: Οι εργαζόμενοι στη Κοινωφελή δεν χρωστάνε τίποτα και σε κανέναν - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Απριλίου 2019

«Ξηρόμερο. Δύναμη Ελπίδας. Ανατροπή Τώρα»: Οι εργαζόμενοι στη Κοινωφελή δεν χρωστάνε τίποτα και σε κανέναν


Οι εργαζόμενοι στη Κοινωφελή δεν χρωστάνε τίποτα και σε κανέναν.


Νιώθουμε την ανάγκη να υπενθυμίσουμε ότι όλοι οι εργαζόμενοι στη Κοινωφελή Επιχείρηση και στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Ξηρομέρου, που προσλήφθηκαν στα πλαίσια του Προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» με διαδικασίες ΑΣΕΠ, είναι με το σπαθί τους και την αξία τους στις θέσεις προσφοράς που σήμερα βρίσκονται, δεν χρωστάνε τίποτα και σε κανέναν, είναι σημαντικοί συνεργάτες της εκάστοτε δημοτικής αρχής και συμπαραστάτες του κοινωνικού συνόλου, προσφέροντας σημαντικότατο έργο και σαν επόμενη δημοτική αρχή θα είμαστε δίπλα τους και σε όλους ανεξαιρέτως.

Όλα τα παραπάνω για εμάς είναι απλά τα αυτονόητα και δεν αποτελούν ούτε χάρη, ούτε ρουσφέτι, ούτε κάποιο είδος ευεργεσίας.

Αιτία της σημερινής μας ανακοίνωσης είναι ότι γινόμαστε δέκτες κάποιων πολύ άσχημων πληροφοριών όσων αφορά τους εργαζόμενους στην Κοινωφελή (όχι στο Νομικό Πρόσωπο).

Θα πούμε μόνο τα λίγα παρακάτω και προς το παρόν θα αναμείνουμε: Οι εργοδοσίες να παραιτηθούν από αυθαίρετα «δικαιώματα κτήσης». Η χειραγώγηση της ελεύθερης βούλησης και η τρομοκρατία να πάψουν. Με το ύψιστο δικαίωμα της εργασίας δεν πρέπει να παίζει κανείς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad