Βροντερό παρών έδωσε ο λαός του Ξηρομέρου στην εκδήλωση του συνδυασμού "Δυνατό Ξηρόμερο - Πρώτα ο Πολίτης" στον Αστακό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

30 Απριλίου 2019

Βροντερό παρών έδωσε ο λαός του Ξηρομέρου στην εκδήλωση του συνδυασμού "Δυνατό Ξηρόμερο - Πρώτα ο Πολίτης" στον Αστακό


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΩΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ" ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Απριλίου 2019 η εκδήλωση του Συνδυασμού μας «ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - Πρώτα ο Πολίτης» στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου στο Δημαρχείο Αστακού. Ο Δήμαρχος και Επικεφαλής του Συνδυασμού μας Ερωτόκριτος Γαλούνης παρουσίασε τον Απολογισμό της Δημοτικής Αρχής 2014-2018 και στη συνέχεια ανακοίνωσε το Ψηφοδέλτιο ΝΙΚΗΣ του Συνδυασμού μας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου από κάθε γωνιά του Δήμου μας. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν συγκλονιστική, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο! Ο λαός του Ξηρομέρου έστειλε ηχηρό μήνυμα σαρωτικής Νίκης! Δόθηκε ξεκάθαρη εντολή στο Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή να συνεχίσουν το πετυχημένο έργο τους και τη νέα τετραετία.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:

































































































Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad