Ευχαριστήρια ανακοίνωση των υποψηφίων για τις Περιφερειακές Εκλογές, Βασιλόπουλου Γρηγόρη, Μπεκατώρου Αργυρώς, Ράτζου Κωνσταντίνου και Φασούλα Αποστόλη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

29 Μαΐου 2019

Ευχαριστήρια ανακοίνωση των υποψηφίων για τις Περιφερειακές Εκλογές, Βασιλόπουλου Γρηγόρη, Μπεκατώρου Αργυρώς, Ράτζου Κωνσταντίνου και Φασούλα Αποστόλη


Ευχαριστήρια Ανακοίνωση για τις Περιφερειακές Εκλογές

Με βάση τα αποτελέσματα των Περιφερειακών εκλογών, η Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας εξασφάλισε την εκπροσώπηση της στο νέο Περιφερειακό συμβούλιο, παρά το γεγονός ότι οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν σε ένα ιδιαίτερα πολωμένο πολιτικό περιβάλλον, με κυρίαρχο χαρακτηριστικό την απογοήτευση των πολιτών.

Ειδικότερα στο Δήμο Ξηρομέρου, στον οποίο έχουμε αναφορά, το ποσοστό της παράταξης παρουσιάζεται ιδιαίτερα αυξημένο σε σχέση με το συνολικό ποσοστό.

Εμείς με τη σειρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους και όσες συμπολίτες και συμπολίτισσες μας, μας τίμησαν με την ψήφο τους και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα παραμείνουμε στις επάλξεις προκειμένου να αναδεικνύουμε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες και να αναζητούμε τρόπους για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι:

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ ΑΡΓΥΡΩ
ΡΑΤΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad