Παναγιώτης Στάϊκος: Από το «Ωσαννά (στα Βλυζιανά) στο «‘Άρoν, Άρoν σταύρωσον αυτόν (τον Στάικο)»!!! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

29 Μαΐου 2019

Παναγιώτης Στάϊκος: Από το «Ωσαννά (στα Βλυζιανά) στο «‘Άρoν, Άρoν σταύρωσον αυτόν (τον Στάικο)»!!!



Από το «Ωσαννά (στα Βλυζιανά) στο «‘Άρoν, Άρoν σταύρωσον αυτόν (τον Στάικο) »!!!

Ήταν ένα βράδυ του 2009 όπου στα φωτισμένα με τα κίτρινα μεγάλα φωτιστικά σώματα , εκεί στο πλαστικοποιημένο γήπεδο μπάσκετ και 5Χ5 με την περίφραξη του όπως στα καμπ της Εκάλης, αλλά ήταν τα Βλυζιανά, όταν γινόντουσαν τα εγκαίνια για το νερό που είχε πάει ο Στάικος στα αδικημένα Βλυζιανά, γιατί ζωή χωρίς νερό δεν είναι μόνο αδικία, αλλά τιμωρία και βασανιστήριο.

Και εκείνο το βράδυ όλοι στα Βλυζιανά φώναζαν εν χορώ Ωσαννά Ωσαννά να ο μεσσίας Στάικος, που εμείς πρέπει να «πίνουμε νερό» στο όνομά του, να του φτιάξουμε ανδριάντα στην πλατεία, στέλνοντας κατάρες σε αυτούς που, έλεγαν ότι δήθεν πήραμε τα χρήματα από την Μαρίνα του Αστακού (αλήθεια ποια Μαρίνα) και τα πήγαμε για την ύδρευση των Βλυζιανών και δεν πέρασαν παρά (10) δέκα χρόνια και στις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής το 50% «φώναζε» «‘Άρoν, Άρoν σταύρωσον αυτόν (τον Στάικο)» !!! (97 ενενήντα επτά) άνθρωποι καταψηφίζοντας τον πρώην Σωτήρα τους Στάικο και ψηφίζοντας αυτούς, που έλεγαν ότι δήθεν πήραμε τα χρήματα από την Μαρίνα του Αστακού (αλήθεια ποια Μαρίνα;).

 
Αυτούς που οι ίδιοι έλεγαν, πως όταν είχαν μπει ως υποψήφιοι σε προηγούμενες εκλογές είχαν πάρει από 10.000 έως 50.000 ευρώ, ναι πολύ καλά είδατε, δεν γράφτηκε από λάθος κανένα παραπάνω μηδενικό και τώρα αυτούς τους αξιότιμους κυρίους τους παρουσιάζουν ως σωτήρες!!!!!

Αλήθεια πως εξηγείται αυτό με όρους λογικής και επιστήμης το φαινόμενο αυτό;

Απλά τα πιάσανε και τα πάντα ξεχάσανε, γιατί βλέπεις ήταν πολλά τα λεφτά!!!

Και εγώ όλα αυτά τα 40 χρόνια αγωνιζόμουν και ήμουν απέναντι στην αδικία και τα Βλυζιανά σηματοδοτούσαν την κοινωνική αδικία!!!!

Και εγώ αγωνιζόμουν για την Κοινωνία, της Κοινωνικής Δικαιοσύνης, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, την Κοινωνία του Ουμανισμού και του Αλτρουισμού, για την Κοινωνία που δεν θα υπάρχει εκμετάλλευση ανθρώπου απ ‘ άνθρωπο και δεν θα πεθαίνουν παιδιά από την πείνα.

Και ήρθε και ο φίλος μου ο Φόνος, που φώναζε και αυτός Ωσαννά και έγινε ηθικός αυτουργός στον φόνο, όταν όπλισε το χέρι του Αξιότιμου κύριου Καρναβά, ο οποίος έγραψε επί λέξει βγάζοντας έναν απύθμενο φθόνο, όπως φαίνεται στην φωτογραφία, μεταξύ άλλων ότι μπορεί στο παρελθόν να είχατε την ανάλογη ικανότητα, τώρα είστε εκτός ορίων λογικής….., για να μου χρεώσει το ακαταλόγιστο, όπως έκαναν και εκείνοι οι οποίοι ήθελαν να μου κλείσουν το ιατρείο και όχι μόνο δεν μου το έκλεισαν αλλά από κατήγοροι έγιναν κατηγορούμενοι και πάλι γι' αυτό ο Αξιότιμος κύρος Καρναβάς μου ζητούσε να απολογηθώ.

 

Και στην Ψυχιατρική Εξέταση την οποία ζήτησα τότε αυτοβούλως, ο Δ/ντης Ψυχίατρος από το Νοσοκομείο Μεσολογγίου γράφει επί λέξει την 17/8/2018: Στον Παναγιώτη Στάικο

Ουδέν ψυχιατρικό πρόβλημα ή χαρακτηρολογική διαταραχή, ούτε χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ευαίσθητη, συγκροτημένη, ολοκληρωμένη προσωπικότητα, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά την ανθρώπινη και κοινωνική προσφορά.

Σας ευχαριστώ λοιπόν εσάς τους 97 Βλυζιανίτες που είπατε για μένα: «‘Άρoν, Άρoν σταύρωσον αυτόν (τον Στάικο)» !!! 



Για τους άλλους 97 οι οποίοι φυλάσσουν Θερμοπύλες ακόμη και όταν ξέρουν πως κ᾿ οἱ Μῆδοι ἐπιτέλους θὰ διαβοῦνε, θέλω να τους πω πως αυτή η Κοινωνία δεν έχει κανένα μέλλον, αφού λειτουργεί ως όχλος, ο οποίος ακολουθεί τους συκοφάντες, οι οποίοι εκτός από την λάσπη που πετάνε απέναντι σε κάθε άνθρωπο, που θέλει να παραμείνει άνθρωπος, πετάνε και πολλά πολλά λεφτά τα οποία αρπάζουν κάποιοι «μάγκες», οι οποίοι καθορίζουν το μέλλον του τόπου.

Γεια σας φίλοι Βλυζιανίτες, γεια σου φίλε Φόνε, γεια σου Αξιότιμε κύριε Καρναβά όπου η Κοινωνία πλέον επαφίεται στα στιβαρά και έντιμα χέρια σας!!!


Αστακός 29/5/ 2019 

Η ανάρτηση αυτή αποτελεί και το κύκνειο άσμα του πρώην ενεργού πολίτη:

Ευχόμενος στον Δήμαρχο που θα βγει την επόμενη Κυριακή να κάνει 10πλάσιο έργο από το δικό μου.

Παναγιώτης Στάικος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad