Ξενοφών Κρικρής προς Παναγιώτη Στάϊκο: Aήθη και άδικη επίθεση, προς το πρόσωπό μου και προς το χωριό μου Βλυζιανά - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

31 Μαΐου 2019

Ξενοφών Κρικρής προς Παναγιώτη Στάϊκο: Aήθη και άδικη επίθεση, προς το πρόσωπό μου και προς το χωριό μου Βλυζιανά


Ο Ξενοφών Κρικρής από τα Βλυζιανά δίνει την δική του απάντηση στο άρθρο του Παναγιώτη Στάϊκου, που δημοσίευσε μετά τις εκλογές και κάνει αναφορά στο χωριό Βλυζιανά, το νερό και τους ψήφους που πήρε από εκεί (δείτε εδώ).

Η απάντηση του Ξενοφών Κρικρή:

Νιώθω θλίψη διαβάζοντας την αήθη και άδικη επίθεση, προς το πρόσωπο μου και προς το χωριό μου Βλυζιανά από τον Παναγιώτη Στάικο, το οποίο τόσο εγώ όσο και ολόκληρο το χωριό, σε σέβεται και εκτιμά, απεριόριστα, και διαχρονικά.

Κάτι που το έχει αποδείξει, όλα αυτά τα χρόνια, με αναφορές και τιμές προς το πρόσωπο του, σε διάφορες εκδηλώσεις του χωριού.

Με αφορμή το ποσοστό που πήρε κοντά στο 50%, σε μία έντονη προεκλογική αναμέτρηση, με έντονη πολιτική και όχι μόνο αντιπαράθεση μια αναμέτρηση που τον βρήκε με χαμηλό ποσοστό 19% σε όλο τον Δήμο, και σε μεγάλα κέντρα Αστακό, Φυτείες, Αλυζία.

Ένα μικρό χωριό αντιστάθηκε, και τον τίμησε, με ένα ποσοστό ρεκόρ γι' αυτόν. Σε αυτή την αναμέτρηση. Και το θεωρεί λίγο και μιλάει για αχαριστία, και για σύγχρονους εφιάλτες.

Χρησιμοποιεί το υπέρτατο αγαθό το νερό, που δικαιωματικά όφειλε, είτε αυτός, είτε οι προηγούμενοι Δήμαρχοι, να προσφέρουν στους ανθρώπους, του μικρού χωριού.

Ένα νερό που ψηφίστηκε από το σύνολο των δημοτικών συμβούλων, αλλιώς δεν θα πέρναγε. Πράγμα που ποτέ δεν έχει τονισθεί και αδικεί τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους.

ΟΣΟ για εμένα προσωπικά Παναγιώτη, Η ΜΕΓΑΛΗ Οικογένεια Κρικρής Ξενοφών κ.λ.π.  που σε σέβεται και εκτιμά και σου οφείλει σε τίμησε σε όλο το Δήμο όπου υπάρχει.

Γι'αυτό είναι άδικη η επίθεση και η προσβολή λίγο σεβασμό μόνο αυτό. Γιατί εμείς σε σεβόμαστε παντού και πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad