Βασίλης Χατζηλάμπρου: Ευχαριστούμε τους χιλιάδες συμπολίτες μας που υποστήριξαν και ψήφισαν τον συνδυασμό μας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Μαΐου 2019

Βασίλης Χατζηλάμπρου: Ευχαριστούμε τους χιλιάδες συμπολίτες μας που υποστήριξαν και ψήφισαν τον συνδυασμό μας


Καταφέραμε να υπάρξει ένα μικρό χαμόγελο!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χιλιάδες συμπολίτες μας που υποστήριξαν και ψήφισαν τον συνδυασμό μας, δίνοντάς του τη δυνατότητα να εκπροσωπηθεί με 2(δύο) Περιφερειακούς Συμβούλους στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας.

Μέσα σε δύσκολες συνθήκες όπου η απογοήτευση κυριαρχούσε, καταφέραμε να συγκεντρωθεί ένα αξιόλογο δυναμικό και στους 3 (τρεις) Νομούς και να ξεπεράσουμε τα πολλά εμπόδια που παρουσιάστηκαν στην πορεία υλοποίησης της παρέμβασής μας.

Καταφέραμε να υπάρξει ένα μικρό χαμόγελο, μια προσδοκία για μια άλλη στάση στην Περιφέρειά μας.

Στους αγώνες μας για τα δυσκολότερα που έρχονται, έχουμε μια ζωντανή συλλογικότητα, που θα είναι παρούσα στην πολιτική ζωή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Έτσι κι αλλιώς αυτή ήταν και η μοναδική μας υπόσχεση κατά την προεκλογική περίοδο.

Θέλουμε να οικοδομήσουμε μια διαρκή αγωνιστική σχέση με τους πολίτες που σηκώνουν κεφάλι. Αυτό είναι το στοίχημα την επόμενη περίοδο.

Το γραφείο τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad