Λαϊκή Συσπείρωση Ξηρομέρου: Καλούμε το λαό του Ξηρομέρου να ψηφίσει στις 2 του Ιούνη λευκό ή άκυρο! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

29 Μαΐου 2019

Λαϊκή Συσπείρωση Ξηρομέρου: Καλούμε το λαό του Ξηρομέρου να ψηφίσει στις 2 του Ιούνη λευκό ή άκυρο!


Ως Λαϊκή Συσπείρωση Ξηρομέρου, ευχαριστούμε θερμά όλους αυτούς που μας τίμησαν με την ψήφο τους - μια γενναία επιλογή μέσα σε ένα άκρως πολωμένο κλίμα – και αγωνίστηκαν μαζί μας δίνοντας εντολή για μια ισχυρή αντιπολίτευση.

Τα ενισχυμένα ποσοστά, η άνοδος σε απόλυτους αριθμούς (Η Λ.Σ. Ξηρομέρου συγκέντρωσε 6,22%, με 633 ψήφους), καθώς και στην εκπροσώπηση μας στο δημοτικό συμβούλιο, με 2 πλέον Δημοτικούς συμβούλους δημιουργούν ευνοϊκότερες προϋποθέσεις για πάλη από καλύτερους όρους. Δυνατότητες για ισχυρότερη παρέμβαση, περισσότερες διεκδικήσεις και πιο εμφατική έκφραση των συμφερόντων της Λαϊκής οικογένειας.

Θέλουμε να βεβαιώσουμε το λαό του Ξηρομέρου συνολικά – όχι μόνο όσους μας ψήφισαν - ότι θα εξακολουθήσουμε να δίνουμε τον αγώνα μέσα από τα συμβούλια κι όχι μόνο. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε φρένο σε οποιαδήποτε αντιλαϊκή απόφαση που θα επιχειρήσουν να περάσουν. Θα προτείνουμε λύσεις προς μια κατεύθυνση που θα ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων κι όχι κάποιων λίγων κι εκλεκτών. Η ψήφος στη Λ.Σ. Δεν θα αλλάξει κατεύθυνση.

Θεωρούμε αρνητικό για το λαό της περιοχής το γεγονός ότι και οι δυο συνδυασμοί συγκέντρωσαν μεγάλα ποσοστά, που εν καιρό θα τα αξιοποιήσουν ανάλογα, απέναντι και ενάντια στο λαό και υπέρ των συμφερόντων που κρυφά ή φανερά υπηρετούν. Προσπαθούν να παρουσιάζονται ως ανεξάρτητοι για να συγκαλύψουν το γεγονός ότι τα κόμματα που εκπροσωπούν, είτε ως κυβέρνηση είτε ως αντιπολίτευση, ψήφισαν μνημόνια, τσακίσαν μισθούς, συντάξεις και σκοπεύουν ετσι να συνεχίσουν.

Αυτό θα αποδειχθεί και την επόμενη μέρα των εκλογών, γιατί παρόλο που αυτοανακηρύσσονται νέοι είναι ήδη δοκιμασμένοι και δεν διακυβεύεται η μετεκλογική τους σύγκληση, όπως έγινε και στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο.

Μοναδική, πραγματική αντιπολίτευση στο πλευρό των εργαζομένων θα συνεχίσει να είναι μόνο η Λαϊκή Συσπείρωση! Παράταξη που δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με διαπλοκή, με οποιουδήποτε είδους συναλλαγές, υπόγειες ή πίσω από κλειστές πόρτες.

Όσον αφορά την εκλογική διαδικασία της δεύτερης Κυριακής στο δήμο μας, δε θεωρούμε ότι μπορεί να υπάρξει οποιοδήποτε σημείο σύγκλισης με κανέναν από τους δύο υποψήφιους δημάρχους, δεδομένο ότι οι πολιτικές μας θέσεις, επιλογές, στάσεις και το ήθος μας έχει χαοτικές κι αγεφύρωτες διαφορές με εκείνους. Καλούμε τον λαό της περιοχής να τους γυρίσει την πλάτη. Να μην υποκύψει στα ψευτοδιλήμματα και στη λογική της επιλογής του μικρότερου κακού.

Για όλους τους παραπάνω λόγους η στάση της Λαϊκής Συσπείρωσης έχει συνέπεια και δεν διαφοροποιείται σε σχέση με τον 1ο γύρο. Καλούμε το λαό του Ξηρομέρου να ψηφίσει στις 2 του Ιούνη λευκό ή άκυρο !


1 σχόλιο:

  1. Ξυπνήστε επιτέλους και αντιληφθείτε ότι το καλό του δήμου είναι πάνω από τις απαρχαιωμένες αρχές σας και τα οπισθοδρομική πιστεύω σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad