Πρόγραμμα ομιλιών Γιάννη Τριανταφυλλάκη - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη, 21 Μαΐου 2019

Πρόγραμμα ομιλιών Γιάννη Τριανταφυλλάκη


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην τελική ευθεία πριν τις εκλογές στις 26 Μαΐου, ανακοινώνουμε το πρόγραμμα των ομιλιών μας, όπου θα απευθυνθούμε στους πολίτες του Ξηρομέρου, κοιτάζοντας τους στα μάτια, αναλύοντας την θετική ατζέντα των προτάσεων μας, όπως αυτές περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα μας, γιατί ναι.... εμείς έχουμε πρόγραμμα.

Σας καλούμε όλους να παραβρεθείτε, να μας χαρίσετε και να μας μεταδώσετε για άλλη μία φορά την προσμονή, τον ενθουσιασμό, τα χαμόγελα και τον παλμό σας και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δώσουμε το μεγάλο μήνυμα της πολιτικής αλλαγής και της νέας σελίδας στον Δήμο Ξηρομέρου. Το έχουν καταλάβει όλοι ότι η αλλαγή σελίδας έρχεται.

Ο υποψήφιος και αυριανός Δήμαρχος Ξηρομέρου, με την θέληση και την δύναμη των πολιτών, γιατρός Γιάννης Τριανταφυλλάκης, επικεφαλής του συνδυασμού «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα», θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω ομιλίες:

Τετάρτη 22 Μαΐου
Φυτείες, ώρα 08:30 μ.μ.

Πέμπτη 23 Μαΐου
Κανδήλα, ώρα 08:30 μ.μ.

Παρασκευή 24 Μαΐου
Αστακός, ώρα 09:00 μ.μ. στο εκλογικό κέντρο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad