Ασταμάτητος σε αγωνιστικές συμμετοχές και παρουσίες ο Κένταυρος Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Μαΐου 2019

Ασταμάτητος σε αγωνιστικές συμμετοχές και παρουσίες ο Κένταυρος Αστακού


ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΟ TAEKWONDO!!!


Συνεχόμενες αγωνιστικές παρουσίες είχε ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ, αφού σχεδόν σε κάθε Σαββατοκύριακο οι αθλητές του έδιναν το παρόν με επιτυχία στα τερέν σε διάφορες πόλεις. 

Μετά την τελευταία επιτυχία του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ στο Ανοικτό Διεθνές Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην ΣΕΡΒΙΑ, οι αθλητές του Αστακού συμμετείχαν την Κυριακή 19 Μαΐου 2019 σε μία πολύ οργανωμένη και ποιοτική αγωνιστική συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Στάδιο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, την οποία επιμελήθηκε και διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. 

Ήταν μια όμορφη, φιλική συνάντηση, στην οποία παρευρέθησαν σύλλογοι από Πελοπόννησο, Δυτική Ελλάδα, Ήπειρο, Θεσσαλία, Δυτική και Κεντρική Μακεδονία και συμμετείχαν αθλητές όλων των ηλικιών και επιπέδων. Η πολυπληθή ομάδα του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ είχε μία εξαιρετική παρουσία σε όλες τις κατηγορίες αθλητών, επιβεβαιώνοντας την συνεχή ανοδική της πορεία.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την αγωνιστική τους πορεία και τις διακρίσεις τους.

Ευχόμαστε ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ να συνεχίσει να κάνει γνωστή την πόλη μας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ






























 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad