Βασίλης Μουρκούσης: Ευχαριστώ τους πολίτες της Αλυζίας και του Δήμου Ξηρομέρου που με εξέλεξαν τρεις φορές - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Ιουνίου 2019

Βασίλης Μουρκούσης: Ευχαριστώ τους πολίτες της Αλυζίας και του Δήμου Ξηρομέρου που με εξέλεξαν τρεις φορές


Αγαπητοί Συνδημότες,

Στη παρουσίαση του Απολογισμού μου ως Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου είχα γράψει ότι ο λαός του Ξηρομέρου θα αποφάσιζε αν θα ήμουν Δημοτικός Σύμβουλος ή όχι στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Ο λαός αποφάσισε όχι. Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες της Αλυζίας και του Δήμου Ξηρομέρου που σε τέσσερις (4) εκλογικές αναμετρήσεις που ήμουν υποψήφιος με εξέλεξαν τις τρεις (3). Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους 192 που άντεξαν και με ψήφισαν σε αυτές τις εκλογές. Θέλω να συγχαρώ και να ευχηθώ Καλή Επιτυχία στον Στέλιο Παπαναστάση που κέρδισε την έδρα του Συνδυασμού στην Αλυζία.

Θέλω να Συγχαρώ τον νέο Δήμαρχο κο Γιάννη Τριανταφυλλάκη για την εκλογή του και να του ευχηθώ Κάθε Επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Θέλω να ζητήσω να ορίσει τον νέο Πρόεδρο του Νομικού προσώπου το δυνατόν συντομότερο προκειμένου να ενημερωθεί για τα επείγοντα και εκκρεμή θέματα προκειμένου να μην υπάρξει καμία δυσλειτουργία στο νέο ξεκίνημα.

Τέλος, καλώ όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους που έχουν έδρα τα χωριά του Δήμου να μας υποβάλλουν τα πρακτικά των γενικών συνελεύσεων των τελευταίων αρχαιρεσιών, τα προγράμματα και τους προϋπολογισμούς για τις εκδηλώσεις του Καλοκαιριού το αργότερο μέχρι 25.6.2019.

Με εκτίμηση και σεβασμό σε όλους, 

Ο Πρόεδρος 
Μουρκούσης Βασίλειος 


Υ.Γ
Στους 30 μήνες ως Αντιδήμαρχος και στους 60 ως Πρόεδρος του Νομικού προσώπου υπηρέτησα και τις δύο θέσεις εθελοντικά χωρίς καμία πάγια Αντιμισθία, όποιος βρει ένα ένταλμα να εκδόθηκε με όποιο ποσό για αντιμισθία στο όνομα Μουρκούσης Βασίλειος θα του το επιστρέψω στο 100πλάσιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad