Βίντεο με drone για την τουριστική προβολή του Μύτικα από τον Ναυτικό Όμιλο Μύτικα - Αλυζίας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

11 Ιουνίου 2019

Βίντεο με drone για την τουριστική προβολή του Μύτικα από τον Ναυτικό Όμιλο Μύτικα - Αλυζίας


Ο Ναυτικός Όμιλος Μύτικα - Αλυζίας το καλοκαίρι του 2018 είχε την ιδέα και πήρε την πρωτοβουλία να αναθέσει σε επαγγελματία την δημιουργία ενός βίντεο τουριστικής προβολής του Μύτικα, με λήψεις από drone.

Το βίντεο οικονομικά καλύφθηκε κατά 50% από τον Ναυτικό Όμιλο Μύτικα - Αλυζίας και χορηγοί σε αυτή την προσπάθεια ήταν ο Σύλλογος Επαγγελματιών Μύτικα κατά 25%, τα Super Market Παρασκευάς Λιότος επίσης κατά 25% και ο ίδιος ο επαγγελματίας φωτογράφος, μέσω της πολύ χαμηλής προσφοράς που έκανε για το τελικό κόστος του βίντεο, ένεκα των μακροχρόνιων δεσμών που έχει με τον Μύτικα (έχει εξοχικό στον Μύτικα).

Απολαύστε το πολύ όμορφο βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad