Αστακός: Το "3on3 Beyond your Limits Basketball Tournament-Astakos" επανέρχεται δυναμικά! - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019

Αστακός: Το "3on3 Beyond your Limits Basketball Tournament-Astakos" επανέρχεται δυναμικά!


Ένα χρόνο μετά είμαστε πάλι εδώ. Πιστοί στο ραντεβού μας με ένα τουρνουά μπάσκετ που αγαπήθηκε από τον κόσμο του Αστακού και όχι μόνο, ο οποίος το γιγάντωσε και το μετέτρεψε σε θεσμό.

Σας καλούμε λοιπόν και φέτος να αγκαλιάσετε όπως μόνο εσείς ξέρετε το "Beyond your limits" και να γιορτάσετε μαζί μας τα 10 χρόνια ζωής του. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο έρχεται ανανεωμένο με δραστηριότητες και διαγωνισμούς που δεν θα αφήσουν κανένα ανικανοποίητο. Τι περιμένετε λοιπόν; Μαζέψτε την παρέα, τον ξάδερφο ή τον άνθρωπο που αράζει δίπλα σας στην ξαπλώστρα, φτιάξτε τριάδες ή τετράδες και ελάτε να περάσουμε καλά και το σημαντικότερο: να δείξουμε ότι το μπασκετάκι της γειτονιάς που τόσο είχαμε αγαπήσει παιδιά είναι ακόμα εδώ.

Πότε;

8 - 9 - 10 Αυγούστου

Που;

Στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Αστακού Αιτωλοακαρνανίας

Στόχος μας φέτος είναι πέραν του κλασσικού ανδρικού τουρνουά να πραγματοποιηθεί και ένα τουρνουά για τις μικρότερες ηλικίες, με στόχο να μην περιοριστούν σε ρόλο απλού θεατή τα άτομα που διψούν περισσότερο για μπάσκετ, δηλαδή τα παιδιά.

Ανακοινώνουμε ότι πλέον μπορείτε να δηλώσετε την ομάδα σας και να κατοχυρώσετε μια θέση στο τουρνουά. Φέτος για πρώτη φορά οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας που θα βρείτε στην διεύθυνση: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfuvw2uVWbprekldrOouRfjK_Uye6eXJpi7O9bNsG8jdMy-fg/viewform

Στην φόρμα καλείστε να συμπληρώσετε, πέραν των ονομάτων, και τις ηλικίες των παικτών. 

Επίσης σας δίνεται η δυνατότητα να υποβάλετε προαιρετικά μια φωτογραφία κάθε μέλους. Αυτό γίνεται καθώς φέτος θα υπάρξει μια μικρή βάση δεδομένων όπου θα καταχωρούνται όλα τα σκορ, οι πόντοι κάθε παίκτη και οι βαθμολογίες, η οποία θα είναι προσβάσιμη σε όλους.

Ως καταληκτική ημερομηνία για την δήλωση ομάδων ορίζεται η Τρίτη 6 Αυγούστου. Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι΄αυτό βιαστείτε να κλείσετε την θέση σας. 😉

Το κόστος συμμετοχής ΑΝΑ ΟΜΑΔΑ ανέρχεται στα 10 ευρώ. Τα χρήματα αυτά δεν αποσκοπούν σε κανένα οικονομικό όφελος αλλά θα χρησιμοποιηθούν όλα για τις ανάγκες της διοργάνωσης και μπορούν να καταβληθούν οποιαδήποτε στιγμή ακόμη και κατά την έναρξη του τουρνουά.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 

- 6987656370 (ή μέσω fb): Γιώργος Σαλαγιάννης
- 6988010616: Γιάννης Μητσάνης

Μην ξεχάσετε να γίνετε μέλος και στην ομάδα μας στο facebook (3on3 Beyond your Limits Basketball Tournament- X Anniversary Astakos 2019" link: https://www.facebook.com/groups/575906299482291/ 
όπου θα μπορείτε να μαθαίνετε οτιδήποτε σχετίζεται με το τουρνουά. 

ΥΓ1:

Για δική σας διευκόλυνση μπορείτε να κάνετε προεγγραφή απλά δηλώνοντας το όνομα της ομάδας και τα ονόματα των παικτών σε κάποιον από εμάς. Ωστόσο η ηλεκτρονική δήλωση είναι υποχρεωτική και θα πρέπει να συμπληρωθεί κάποια στιγμή.

ΥΓ2:

Τα παιδιά που θέλουν να συμμετέχουν στο τουρνουά παίδων θα συμπληρώσουν την ίδια αίτηση και θα διαχωρίσουμε εμείς τις ομάδες ενηλίκων και παίδων μέσω των ηλικιών. Το όριο ηλικίας για το παιδικό τουρνουά είναι τα 14 έτη. Επίσης για το τουρνουά παίδων δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.

Σας περιμένουμε όλους!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad