Γιάννης Τριανταφυλλάκης: «Δεν θα αφήσω ανενεργά τα τοπικά συμβούλια, θέλω συνεργασίες» (ηχητικό) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Σεπτεμβρίου 2019

Γιάννης Τριανταφυλλάκης: «Δεν θα αφήσω ανενεργά τα τοπικά συμβούλια, θέλω συνεργασίες» (ηχητικό)


Στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του ραδιοφώνου του Agriniowebradio.gr και του AntennaStar 103,5 μίλησε για όλα ο δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης.

Αναφέρθηκε στην ευθύνη του τεράστιου ποσοστού που έλαβε στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, κάνοντας παράλληλα λόγο για τεράστια οικονομικά προβλήματα και για έλλειψη ακόμη και καυσίμων στον δήμο, διαβεβαιώνοντας ότι θα διερευνηθούν σε βάθος οι αιτίες γι α την κατάσταση αυτή.

Σχετικά με τον νέο νόμο για την Αυτοδιοίκηση ανέφερε πως έπρεπε να βρεθεί τρόπος για να διοικηθούν οι δήμοι αλλά ο ίδιος θα ακούει και θα συνεργάζεται με τα τοπικά συμβούλια ενώ θα επιδιώξει, παράλληλα, τα θέματα στα δημοτικά συμβούλια να έχουν την μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση.

Για τις προοπτικές της περιοχής, και ειδικά για το Πλατυγιάλι και το τουριστικό προϊόν, τόνισε πως χάθηκαν ευκαιρίες αλλά, όπως εξήγησε, υπάρχουν ιδέες ενώ προσβλέπει σε μια πολύ καλή συνεργασία με την Περιφέρεια και τους φορείς ώστε να διεκδικήσει το Ξηρόμερο αυτά που του αναλογούν.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στο agriniowebradio:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad