Συνάντηση Δημάρχου Ξηρομέρου με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Συνάντηση Δημάρχου Ξηρομέρου με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας


Σήμερα 13/09/2019 και περί ώρα 11:00, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο του Δημάρχου του Δήμου Ξηρομέρου κου Τριανταφυλλάκη Ιωάννη, με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, Ταξίαρχο κο Νταλαχάνη Ιωάννη, παρουσία της Β’ Υποδιευθύντριας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, Αστυνομικής Υποδιευθύντριας κας Τζώτζου Ευανθίας και του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ξηρομέρου, Υπαστυνόμου Α’ κου Μπέσσα Ιωάννη, με κύριο θέμα συζήτησης: «Οργάνωση δράσης – εκστρατείας για την απρόσκοπτη κίνηση στις πόλεις», όπως αυτό ετέθη ως Στρατηγικός Στόχος των Διευθύνσεων Αστυνομίας της χώρας, κατόπιν Διαταγής του Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Ειδικότερα, συζητήθηκαν τα εξής επιμέρους αντικείμενα του θέματος: Η απρόσκοπτη κίνηση στις πόλεις πεζών, μητέρων με παιδιά, Α.Μ.Ε.Α. και επισκεπτών της πόλης, παράλληλα με την εφαρμογή του σχεδίου εκκένωσης πεζοδρομίων από δίκυκλα και παράνομες σταθμεύσεις κ.λπ. και προτάθηκαν οι ακόλουθες ενέργειες για την υλοποίηση του παραπάνω Στρατηγικού Στόχου:

α) Ενημερωτική προειδοποιητική εκστρατεία στους πολίτες με την συνεργασία του Δήμου Ξηρομέρου.

β) Έλεγχος για τυχόν μη εμφανή σήμανση, ύπαρξη ειδικών διαγραμμίσεων, επιγραφές ή διάφορα σύμβολά επί του οδοστρώματος.

γ) Ενημέρωση του Δήμου Ξηρομέρου για την συντήρηση των στοιχείων κυκλοφορίας, των διαγραμμίσεων και την απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων.

δ) Τοποθέτηση κάθετης και οριζόντιας σήμανσης, όπου αυτή απαιτείται.

ε) Ζητήματα οργάνωσης, λειτουργίας και συντήρησης παιδικών χαρών του Δήμου Ξηρομέρου και

στ) Τοποθέτηση προστατευτικών στα πεζοδρόμια επί της δημοτικής οδού Παντελή Καρασεβδά στο κέντρο της Κωμοπόλεως του Αστακού και επί της παραλιακής οδού στην είσοδο της Κωμοπόλεως του Αστακού, προς αποτροπή των παράνομων σταθμεύσεων.
Στόχος των παραπάνω ενεργειών είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών του Δήμου Ξηρομέρου και της απρόσκοπτης κίνησης τους σε κοινόχρηστους χώρους και πεζοδρόμια.

Μεταξύ των ανωτέρω θεμάτων, συζητήθηκε επίσης και το μείζονος σημασίας θέμα για την ΕΛ.ΑΣ.: «Της πρόληψης και της αποτροπής της εγκληματικότητας» στην περιοχή δικαιοδοσίας του Αστυνομικού Τμήματος Ξηρομέρου, και προτάθηκε από τον Δήμο η στελέχωση του οικείου Αστυνομικού Τμήματος με αστυνομικό προσωπικό και η επαύξηση των εποχούμενων περιπολίων για την προστασία του πολίτη και την εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας των κατοίκων του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad