Η απάντηση του Κώστα Γεωργούλα στον Λευτέρη Μάντζαρη για τα καύσιμα στον Δήμο Ξηρομέρου - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Η απάντηση του Κώστα Γεωργούλα στον Λευτέρη Μάντζαρη για τα καύσιμα στον Δήμο Ξηρομέρου


Μετά την τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Λευτέρη Μάντζαρη για τα καύσιμα στον Δήμο Ξηρομέρου (δείτε εδώ), ο απερχόμενος Πρόεδρος της Κοινωφελούς κ. Κώστας Γεωργούλας απαντά:

Κύριε Μάντζαρη,

Το πότε έληξαν οι διαγωνισμοί και αν αυτό αποτέλεσε πρόβλημα για την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου αφήστε εμάς που διοικήσαμε να τα γνωρίζουμε καλύτερα. Η ουσία είναι ότι τα αυτοκίνητα δεν έμειναν ούτε μια μέρα χωρίς να εξυπηρετήσουν ηλικιωμένους, δεν έμειναν ούτε μια μέρα χωρίς καύσιμα στη διοίκησή μου, δεν έμειναν μια μέρα χωρίς τα απαραίτητα όλα τα προγράμματα. Και αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να πει το αντίθετο ας τοποθετηθεί δημόσια και τότε εγώ θα πω ναι έκανα λάθος...

Ανεξάρτητα λοιπόν από το διαγωνισμό και τα χρήματα του Δήμου, επαναλαμβάνω πως ο φορέας χρηματοδότησης του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι είναι η ΕΕΤΑΑ και τα καύσιμα τα καλύπτει η χρηματοδότηση της ΕΕΤΑΑ. Για να το πω πιο λαϊκά, ούτε ένα ευρώ να μην έχει ο Δήμος για καύσιμα, η Κοινωφελής θα έχει για τα αυτοκινητά της, δεδομένου μάλιστα ότι περιλαμβάνονται σε 2 προϋπολογισμούς (Κοινωφελής –ΕΕΤΑΑ) . Σε αντίθετη περίπτωση διακόπτεται το πρόγραμμα.

Ξέρετε... δεν υφίσταται Βοήθεια στο Σπίτι από το γραφείο...

Συνεχίζοντας δεν θα σας έλεγα τελείως αναρμόδιο. Ή μήπως η ευθύνη και η αρμοδιότητα πάει κατά περίπτωση? Και εγώ έχω περιπτώσεις να αναφέρω των ημερών στις οποίες φανήκατε αρμόδιος... δεν είναι της παρούσης.

Το τι πρακτικές ακολούθησα εγώ και αν ήταν νόμιμες ή όχι το αποδεικνύουν οι επανειλλημένοι έλεγχοι που ασκήθηκαν από τα αρμόδια όργανα στην Κοινωφελή κατόπιν καταγγελιών και το ξέρετε...

Να σημειώσω ότι έχετε κεκλεισμένων των θυρών σε συμβουλή... που να γινόταν και ενέργεια. Μήπως να ψαχνόμουνα σε κανένα δικαστήριο?

Μην φοβάστε δεν θίγω τον κ. Δήμαρχο, θα κριθεί μόνος του από το λαό και την πορεία του και για του λόγου το αληθές φρόντισε μετά από 9 μέρες (1/9/2019-9/9/2019) να μας ενεργοποιήσει τους λογαριασμούς στην Κοινωφελή. Κάλιο αργά παρά ποτέ!

«Κριός» δεν έχω οριστεί όπως χαριτολογώντας υποθέτω το θέσατε, αλλά όταν θίγεται η προσωπική μου προσπάθεια να κρατήσω έναν φορέα επί 5 συνεχή έτη με μεγάλη αξιοπρέπεια, με προγράμματα, με έργο , με μηδέν χρέος από την θητεία μου προς όλες τις κατευθύνσεις, με ξεχρέωμα «αμαρτιών»-χρεών παρελθόντων ετών, προφανώς και θα βγω μπροστά και θα υπερασπιστώ όλα όσα με κόπο χτίσαμε...

Και μην προτρέχετε, ειδικότερα εσείς, θα έχετε την ευκαιρία να «εξερευνήσετε» το αρχείο της Κοινωφελής . Εγώ αφήνω αρχείο αν και δεν βρήκα τίποτα. Αλλα ελπίζω ο χρόνος που θα διαθέσετε για εξερεύνηση να μην σας αποσπάσει από τα καθήκοντά σας...γιατί χαμένος χρόνος θα' ναι.

Με την ελπίδα ότι η Κοινωφελής θ’ αποκτήσει την κανονικότητά της επι των ημερών σας. Σας περιμένω για την παράδοση.

Κώστας Γεωργούλας 
Απερχόμενος Πρόεδρος 

12/9/2019 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad