Ποινή φυλάκισης 16 μηνών στον Κώστα Μπαρμπαρούση για τον ξυλοδαρμό νεαρού αστυνομικού στις Φυτείες - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Οκτωβρίου 2019

Ποινή φυλάκισης 16 μηνών στον Κώστα Μπαρμπαρούση για τον ξυλοδαρμό νεαρού αστυνομικού στις Φυτείες


Με την απόφαση για ποινή φυλάκισης 16 μηνών στον Κώστα Μπαρμπαρούση και 24 μηνών στους συγγενείς του, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στη Λευκάδα για τον ξυλοδαρμό του νεαρού αστυνομικού στις Φυτείες Ξηρομέρου τον Αύγουστο του 2016.

Εκτός από τον Ξηρομερίτη πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση κατηγορούμενοι ήταν ο πατέρας του και τρία ξαδέλφια του.

Η Εισαγγελία πρότεινε την ενοχή των κατηγορουμένων για επικίνδυνη σωματική βλάβη. Ο πρώην βουλευτής κατηγορείται πως χτύπησε τον αστυνομικό με μαστίγιο, ενώ τα ξαδέλφια του Κώστα Μπαρμπαρούση βαρύνονται και με τις κατηγορίες της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας λόγω χρήσης σιδερογροθιών, κ.ά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad