Τις δυνάμεις τους δοκίμασαν οι μικροί αθλητές του Κένταυρου Αστακού σε φιλικούς αγώνες - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Τις δυνάμεις τους δοκίμασαν οι μικροί αθλητές του Κένταυρου Αστακού σε φιλικούς αγώνες



ΣΕ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΟΙ "ΜΙΚΡΟΙ" ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ


Τις δυνάμεις τους δοκίμασαν οι μικροί αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019, σε φιλικούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό στάδιο του Απόλλωνα Πατρών. Στους αγώνες συμμετείχαν σύλλογοι από την Στερεά Ελλάδα, Ιόνια Νησιά, Αιτωλοακαρνανία και Πελοπόννησο.

Ανάμεσά τους και οι αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ, οι οποίοι είχαν μια πολύ δυναμική παρουσία, αγωνιζόμενοι με πάθος και δείχνοντας ότι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, δίνοντας αγωνιστικές υποσχέσεις για το μέλλον.

Η συμμετοχή των μικρών αθλητών σε τέτοιους αγώνες και σε παρόμοιες δράσεις είναι μία διαδικασία από την οποία οι άπειροι και μικροί αθλητές κερδίζουν τα μέγιστα αποκτώντας εμπειρίες, ξεπερνώντας τους δισταγμούς απέναντι στον αντίπαλο, μαθαίνοντας να μάχονται και τέλος να επιβραβεύονται. Επίσης, τέτοιες συμμετοχές αποτελούν και το πρώτο σκαλοπάτι για την αγωνιστική εξέλιξη μέσω του πρωταθλητισμού, για όσους το επιθυμούν.

Στα πλαίσια της γενικότερης προετοιμασίας ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ συμμετείχε σε δύο συνεχόμενα Σαββατοκύριακα σε αγωνιστικά τεστ σε Αγρίνιο και Παναιτώλιο, σε φιλικούς συλλόγους στα οποία έλαβαν μέρος οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας, οι οποίοι θα αγωνιστούν την 21-24 Νοεμβρίου 2019 σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος, διεκδικώντας για μια ακόμη φορά θέση στο βάθρο.

Ταυτόχρονα, προετοιμάζονται και οι αθλητές του KICK BOXING, προκειμένου να λάβουν και αυτοί μέρος σε προγραμματισμένους αγώνες.

Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Ευχαριστούμε!

ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad