Απορρίφθηκε η προσφυγή του κ. Γαλούνη και της παράταξης του κατά της έγκρισης ορισμού των μελών του Δ.Σ. Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Απορρίφθηκε η προσφυγή του κ. Γαλούνη και της παράταξης του κατά της έγκρισης ορισμού των μελών του Δ.Σ. Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου


Ρεπορτάζ: Mytikas Press

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά την απόρριψη από την Αποκεντρωμένη της προσφυγής που είχε καταθέσει ο κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης και η παράταξη του, καθώς και η ελάσσων αντιπολίτευση, κατά της απόφασης έγκρισης της Αποκεντρωμένης, όσον αφορά την νομιμότητα ορισμών των μελών του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου «Πολιτισμός Περιβάλλον Αθλητισμός Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου», έχουμε και παρόμοια απορριπτική απόφαση στην προσφυγή του κ. Γαλούνη, για το Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου «Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου».

Για την υπόθεση σας είχαμε αναφέρει περί τίνος πρόκειται πρόσφατα (δείτε εδώ) και δεν χρειάζεται να επανέλθουμε.

Δείτε εδώ την απόρριψη για το Δ.Σ. της Κοινωφελούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad