Σκοτώθηκε ο βετεράνος σούπερ σταρ του ΝΒΑ Κόμπι Μπράιντ και η 13χρονη κόρη του - Συνετρίβη το ελικόπτερο που επέβαιναν (φώτο-βίντεο) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

26 Ιανουαρίου 2020

Σκοτώθηκε ο βετεράνος σούπερ σταρ του ΝΒΑ Κόμπι Μπράιντ και η 13χρονη κόρη του - Συνετρίβη το ελικόπτερο που επέβαιναν (φώτο-βίντεο)



Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ο Κόμπι Μπράιντ σκοτώθηκε!

Οι πρώτες πληροφορίες από το ΤΜΖ αναφέρουν ότι το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο βετεράνος σούπερ σταρ του ΝΒΑ έπεσε και συνετρίβη, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο ίδιος και άλλα τέσσερα άτομα.

Ήδη έχουν κυκλοφορήσει βίντεο από το σημείο αλλά και φωτογραφίες, που δείχνουν το που άφησε την τελευταία του πνοή ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών στο ΝΒΑ…

Νέα ενημέρωση (27/1/2020): Νεκρή και η 13χρονη κόρη του Κόμπι Μπράιντ!

Δυστυχώς ανάμεσα στα θύματα της τραγωδίας που στοίχισε τη ζωή στον παλαίμαχο άσο του NBA Κόμπι Μπράιαντ συμπεριλαμβάνεται και η 13χρονη κόρη του Τζιάνα!

Ο Κόμπι Μπράιαντ έχασε τη ζωή του όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε συνετρίβη στην Καλαμπάσα της Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τη συνέντευξη Τύπου των αρχών της Καλαμπάσα της Καλιφόρνιας, συνολικά στο ελικόπτερο μαζί με τον θρύλο του ΝΒΑ και την κόρη του βρίσκονταν άλλα επτά άτομα. «Εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν, -ένας πιλότος και 8 επιβάτες-», ειπώθηκε.

Ωστόσο, μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν στοιχεία για τα ονόματα των ανθρώπων που επέβαιναν στη μοιραία πτήση. Για την Αστυνομία, όλοι όσοι βρίσκονταν στο ελικόπτερο θεωρούνται νεκροί, τη στιγμή που συνεχίζονται οι έρευνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad