Έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

11 Φεβρουαρίου 2020

Έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στις 12 του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2020 ημέρα Τετάρτη και ώρα 09.00 πμ σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό κατάστημα στην έδρα του Δήμου μας, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010. 

ΕΓΚΡΙΣΗ 1ΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ "ΑΠΟΣΦΡΑΓΙΣΗΣ (ΥΠΟ)ΦΑΚΕΛΟΥ «ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ» ΓΙΑ ΤHΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ»

ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΥΜΠΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΝΝΕΑ (9) ΘΕΣΕΩΝ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ 3Κ /2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΑΣΕΠ.


Η συνεδρίαση αυτή θεωρείται κατεπείγουσα λόγω

Α. ανάγκης έγκρισης του πρακτικού της προμήθειας μηχανημάτων έργου ώστε να προχωρήσει η διαδικασία προμήθειας του ενός μηχανήματος καθώς και της εξέλιξης αυτής για το μέρος που κηρύσσεται άγονος ο διαγωνισμός.

Β. αναγκαιότητας λήψης συμπληρωματικής απόφασης για την πρόσληψη προσωπικού συμπληρωματικά της 3Κ/2018 Απόφασης για την Καθαριότητα τον Ηλεκτροφωτισμό και την Ύδρευση λόγω ημερομηνιών.

Ο Πρόεδρος της Ο.Ε.
Ιωάννης Τριανταφυλλάκης


ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

Α.ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

α) Εκ της πλειοψηφίας

1. Σωτήριος Γερόλυμος
2. Παναγιώτης Τζαχρήστας
3. Παναγιώτης Γκόλιας Δήμαρχος
4. Ελευθέριος Μάντζαρης

β) Εκ της μειοψηφίας

1. Ερωτόκριτος Γαλούνης (μείζονα)
2. Στυλιανός Παπαναστάσης (ελάσσονα)

Β. ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ

Εκ της πλειοψηφίας

1. Κων/νος Μπαμπούρης
2. Βασίλειος Πολύζος





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad