«Αναζωογόνηση Ξηρομέρου»: Η κομψή ομολογία της εκκωφαντικής αποτυχίας του κύριου Τριανταφυλλάκη στο θέμα της αποκομιδής των απορριμμάτων και της καθαριότητας - Αstakos-News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos-News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 26 Μαΐου 2020

«Αναζωογόνηση Ξηρομέρου»: Η κομψή ομολογία της εκκωφαντικής αποτυχίας του κύριου Τριανταφυλλάκη στο θέμα της αποκομιδής των απορριμμάτων και της καθαριότητας


Η κομψή ομολογία της εκκωφαντικής αποτυχίας του κύριου Τριανταφυλλάκη στο θέμα της αποκομιδής των απορριμμάτων και γενικά της καθαριότητας σε ολόκληρο τον Δήμο 


Γράφει επί λέξει ο κύριος Τριανταφυλλάκης

«...αλλά αυτό απέχει πάρα πολύ από την άποψη ότι ο Μύτικας βρώμισε επί της νέας δημοτικής αρχής και από την επιλογή της να πάει σε δημόσια αποκομιδή των σκουπιδιών, για να πολεμηθεί αυτή η επιλογή και να στραφούμε στους ιδιώτες….».

Δεν απέχει καθόλου κύριε Τριανταφυλλάκη καθόλου η αλήθεια με τα κοράκια έξω από τους κάδους και τις άλλες φωτογραφίες δίπλα από την Εκκλησία, που παρουσιάσαμε επανειλημμένα, μέχρι τους σορούς από σκουπίδια για 6 μήνες έξω από το Όμορφο γήπεδο της Κανδήλας και το Κοιμητήριο του Μύτικα επί των ημερών σας και που να έρθει και το καλοκαίρι, τότε που θα γελάνε και οι αδέσποτοι σκύλοι!!!

Το ότι επικαλείσθε, τι συνέβαινε στον Μύτικα, αυτό συνέβαινε γιατί στον Μύτικα εφαρμοζόταν το μοντέλο, που εσείς πάτε να εφαρμόσετε εκτός από την Δημοτική Ενότητα Αλυζίας και στην Δημοτική Ενότητα Αστακού, για να μετατρέψετε μέχρι το καλοκαίρι ολόκληρο τον Δήμο σε Μπαγκλαντές!!!

Γράφετε επί λέξει ότι:

Ο δρόμος είναι δύσκολος και ανηφορικός για την καθαριότητα και την αποκομιδή των απορριμμάτων.

Αυτό ισχύει μόνο για τους ανίκανους Δημάρχους, οι οποίοι με την Ανικανότητα τους μετατρέπουν τον τόπο τους σε Μπαγκαλντές.

Και μην πουλάτε εκ του ασφαλούς τζάμπα μαγκιές, επειδή γνωρίζετε πως την 1/7/2020, που το Υπουργείο Οικονομικών βάσει του Ε9 όλων των πολιτών θα αυξηθούν κατά 200% ή και 300% τα έσοδα του Δήμου Ξηρομέρου, θα στείλει στους Δήμους και ειδικά σε Δήμους με πολύ παλαιά κτήρια, τα οποία είχαν προβλήματα, κληρονομικά, απανωτών «παράνομων» επεκτάσεων, ακόμη και κάποιον, οι οποίοι με σύγχρονες οι οικοδομικές άδειες για καινούργιες οικοδομές παρουσίαζαν εργοτάξια ρεύμα και πλήρωναν για πολλά χρόνια μόνο για λίγα τετραγωνικά μέτρα τώρα μετά τις νομοθετικές ρυθμίσεις και προθεσμίες από την προηγουμένη, αλλά και την σημερινή Κυβέρνηση, όλα αυτά λύθηκαν και πλέον θα υπολογίζονται με βάση το Ε9 και όποιοι πολίτες δεν θα δηλώσουν τα ακριβή τετραγωνικά μέτρα, ο νόμος προβλέπει τσουχτερά πρόστιμα.

Στην θα αυξηθούν κατά 200% ή και 300% τα έσοδα του Δήμου Ξηρομέρουαπο το τέλος καθαριότητας και φωτισμού , θα είστε υποχρεωμένοι , να προβείτε σε αντίστοιχη μείωση του 50% ή του 66,66% αντίστοιχα, γιατί μην νομίζετε πως στο Ξηρόμερο οι Ξηρομερίτες τρώνε κουτόχορτο!!!

Όσα απορριμματοφόρα και να πάρετε, όπως αναφέρετε: Με σημερινή της απόφαση η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, ενέκρινε την διενέργεια προμήθειας ενός καινούργιου απορριμματοφόρου από τον Δήμο Ξηρομέρου.....

Το καλοκαίρι έχουμε να απολαύσουμε εικόνες άπειρου κάλλους στον Μύτικα και στη Δημοτική Ενότητα Αστακού!!!

Πάρτε σημερινές φωτογραφίες μπροστά στο Σχολείο της Χρυσοβίτσας και στον κάμπο, αλλά και δύο σημερινές στον Αστακό, όπως και δύο κάτω από την δεξαμενή και το πρώην συνεργείο Καρβούνη, που το είχα χαρακτηρίσει ως εικόνες Μπαγκλαντές και καμαρώστε όσο θέλετε (αυτές οι εικόνες φέρουν την υπογραφή Ιωάννη Τριανταφυλλάκη) και δεν θα αναφερθώ με τα περιττώματα των αδέσποτων σκύλων στις πλαζ, τώρα μάλιστα που λόγω της οικονομικής κρίσης πολλοί πρώην ιδιοκτήτες τους τα εγκαταλείπουν και ενώ οι περισσότεροι Δήμοι της Χώρας έχουν ήδη δώσει λύση σε αυτό το σοβαρό θέμα, για το οποίο σας έχουν σταλεί και επανειλημμένες εγκύκλιοι από το Υπουργείο Εσωτερικών, αλλά εσείς κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου περιμένοντας την λύση εξ ουρανού!!! 
Δείξτε λοιπόν φωτογραφίες από την περίοδο, που ήταν Δήμαρχος Αστακού ο Επικεφαλής της Δημοτικής μας Παράταξης Αναζωογόνηση Ξηρομέρου Παναγιώτης Στάικος με συνολικό πληθυσμό τότε ο Δήμος Αστακού μεγαλύτερο από τον σημερινό Δήμο Ξηρομέρου.

Σας προκαλούμε!!!

Δεν μπορείτε να δείξετε γιατί απλά τέτοιες εικόνες ντροπής δεν υπήρξαν ποτέ!!!

Δεν αρμενίζει στραβά ο γιαλός κύριε Τριανταφυλάκη, αλλά εσείς αρμενίζετε καταστροφικά για τον Δήμο και αν δεν αλλάξετε άμεσα ρώτα, τότε οδηγείτε με μαθηματική ακρίβεια και σε αυτόν τον τομέα, όπως και σε πολλούς άλλους σε αναπόφευκτη καταστροφ!!!

Η μήπως έχετε την εντύπωση, πως οδηγείτε τον Δήμο στην σωστή πορεία και επικροτούν οι πολίτες τις αποφάσεις, τις ενέργειες και τα αποτελέσματα τη πορείας σας ;;;

Εάν έχετε τέτοια εντύπωση, τότε Πλανᾶσθε πλάνην οἰκτράν!!!

Και μέμνησο του κειμένου της παράταξης μας, αφού το καλοκαίρι και επισήμως μετά από 5 ημέρες είναι προ των πυλών και τότε θα γελάσουν και οι αδέσποτοι σκύλοι, οι οποίοι αλωνίζουν καθημερινά σε Αγγέλες!!!.

Αστακός 25/5/2020 

Εκ του Γραφείου Τύπου 
Της Δημοτικής Παράταξης 
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad