Κώστας Γεωργούλας: Δε μπορούμε άλλο να μένουμε θεατές των εξελίξεων - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Κώστας Γεωργούλας: Δε μπορούμε άλλο να μένουμε θεατές των εξελίξεων


Σε μια πρωτόγνωρη συγκυρία για τον εργασιακό τομέα, η «ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε.» αποφάσισε να στείλει σπίτια τους 32 φύλακες δημιουργώντας μια εκρηκτική κατάσταση στη τοπική κοινωνία, αλλά και ανοίγοντας παράλληλα τον δρόμο της φύλαξης σε μεγάλη ιδιωτική εταιρεία Security, με φθηνή δικαιολογία τον μη επαγγελματισμό τους.

Παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη η εταιρία Ιχθυοκαλλιεργειών προέρχεται και μεγαλουργεί από τα «σπλάχνα» του Αστακού και της περιοχής του Ξηρομέρου με τις όποιες διευκολύνσεις που παρέχονται, εκείνη «ευχαριστεί» τη τοπική κοινωνία με ένα κύμα απολύσεων οδηγώντας 32 οικογένειες σε οικονομικό αδιέξοδο, αλλά και αγνοώντας την υφιστάμενη κατάσταση της τοπικής οικονομίας.

Οι φόβοι και οι ανησυχίες για το οικονομικό μαράζωμα της περιοχής στη μετα-κορωνοϊό εποχή επιβεβαιώνονται με τον πιο δραματικό τρόπο, καθώς οι εταιρείες διαλέγουν αυτό το κρίσιμο διάστημα για τη χώρα μας να διασφαλίζουν και να θωρακίζουν την κερδοφορία τους στην πλάτη των εργαζομένων.

Δε μπορούμε άλλο να μένουμε θεατές των εξελίξεων.

Καλούμε την άφαντη – προς το παρόν – δημοτική αρχή και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να προχωρήσει στην άμεση σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να εκδώσουμε ψήφισμα συμπαράστασης και στήριξης στους απολυμένους και να συντονίσουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποφευχθούν οι απολύσεις των εργαζομένων.

Η ζωή μας και οι διεκδικήσεις μας δεν μπαίνουν σε καραντίνα!

Γεωργούλας Κωνσταντίνος 
Δημοτικός Σύμβουλος 
Δυνατό Ξηρόμερο πρώτα ο πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad