Νίκος Ζώγας: Εστία μόλυνσης τα βουλωμένα φρεάτια στον Αστακό - Η ανυπαρξία της Δημοτικής αρχής! - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Νίκος Ζώγας: Εστία μόλυνσης τα βουλωμένα φρεάτια στον Αστακό - Η ανυπαρξία της Δημοτικής αρχής!


Εδώ και αρκετές ημέρες αρκετά φρεάτια έχουν βουλώσει στον Αστακό (την έδρα του Δήμου) με αποτέλεσμα να ξεχειλίζουν τα όμβρια ύδατα και να προκαλείται εστία μόλυνσης.

Τα σημεία όπου βρίσκονται τα φρεάτια είναι σε πασιφανές σημεία, ένα εξ αυτών σε κεντρικότατο δρόμο που οδηγεί στην παραλία και που αν μη τι άλλο μόνο ντροπή και λύπη μπορούν να προκαλέσουν σε κατοίκους και επισκέπτες!

Δίπλα ακριβώς από την εγκαταλελειμμένη και στοιχειωμένη πλέον παιδική χαρά! Εδώ και ένα μήνα σωρός από ξερά χόρτα έχουν “μονιμοποιηθεί” και φυσικά δεν είναι μόνο αυτά τα σημεία!

Εν μέσω καλοκαιριού! Παντού η ίδια εικόνα! Εικόνες ντροπής!

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής ζείτε εδώ;

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε; (Εκτός και αν δεν βλέπετε!)

Μήπως άραγε είναι όλα fake news?

Μήπως και ο ανθόκηπος με τα αγριολούλουδα που αναπτύχθηκαν έξω από το Δημαρχείο ήταν στο σχέδιο ανάπλασης εξωτερικού χώρου Δημαρχείου Αστακού;

Οφείλω ως Δημοτικός Σύμβουλος Ελάσσονος αντιπολίτευσης να ζητήσω ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ για αυτή την κατάσταση, αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα περισσότερο από το να αναδεικνύω τα αυτονόητα, αναγκαστικά, μιας και φαίνεται με το πέρας τόσων ημερών ότι έχει αφεθεί ο τόπος στο έλεος!

Με σεβασμό προς τους συνδημότες που μένουμε εδώ και αγαπάμε τον τόπο μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad