Η Δέσποινα Κάντζου-Πλούμη παρουσίασε τα έργα της σε έκθεση στην Αθήνα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Ιουλίου 2020

Η Δέσποινα Κάντζου-Πλούμη παρουσίασε τα έργα της σε έκθεση στην Αθήνα


Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, ε την τρίτη δεν θα επαναληφθεί.
Όπου κλεφτής είναι μεταφορικά η έννοια.

Δεύτερη φορά που η ανερχόμενη καλλιτέχνιδα (ή καλλιτέχνης αν θέλετε) Αστακιώτισα (κατά το ήμισυ) Δέσποινα Κάντζου-Πλούμη, αποδέχθηκε πρόσκληση να παρουσιάσει τα έργα της σε έκθεση στην Αθήνα. Αυτή την φορά η συγκομιδή ήταν πιο πλούσια και με την φυσική παρουσία της ίδιας κάτι που έδωσε μεγαλύτερο ενδιαφέρον και στα προσωπικά της κομψοτεχνήματα αλλά και στην συνολική εικόνα των εγκαινίων της έκθεση.

Ήταν μια έκθεση πολλών καλλιτεχνών με πολλά έργα όχι μόνο ζωγραφικής αλλά και χειροτεχνίας, κάτι που προσέλκυσε πάρα πολλούς φίλους των δημιουργών αλλά και απλό κόσμο.

Σε ένα τριώροφο οίκημα στην Νέα Φιλαδέλφεια (λίγα μετρά από τον "ναό" του ποδοσφαίρου, όλοι οι καλλιτέχνες έδειχναν ενθουσιασμένοι από το ενδιαφέρον του κόσμου).

Η δική μας Δέσποινα, δεν σταμάτησε να εξηγεί στους επισκέπτες το πως είναι κατασκευασμένα κυρίως τα ξυλόγλυπτα. Φυσικά σε περίοπτη θέση διακρίνονταν το Welcome to Astakos που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα

Μετά δε και την δεύτερη πρόσκληση (είναι να μην γίνει η αρχή) η τρίτη και φαρμακερή όπως λέει η λαϊκή στιχομυθία είναι το Μουσείο του Λούβρου (με ενδιάμεσο σταθμό το δικό μας Μουσείο Ακρόπολης).

Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

Πάντως όσοι δεν είχατε την ευκαιρία και την χαρά να τα απολαύσετε, σας περιμένει η έκθεση στον Αστακό τον Αύγουστο.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ



























Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad