ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου: Ευχές για καλό καλοκαίρι - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου: Ευχές για καλό καλοκαίρι


Μια δύσκολη χρονιά έφτασε στο τέλος της αίσια και δημιουργικά…!

Η Πρόεδρος κυρία Κολοβού Λαμπρινή και τα μέλη της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής, οι εργαζόμενοι, ιατροί, θεραπευτές, διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό και τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου σας εύχονται καλές διακοπές, καλό, ξέγνοιαστο και χαρούμενο καλοκαίρι!

Με τη στήριξη, τη βοήθεια και την ενίσχυση ηθική και υλική των συμπολιτών μας αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία τα πολλαπλά προβλήματα που προκάλεσε η αναπάντεχη δυσμενής συγκυρία του κορονοϊού.

Σκοπός του κέντρου μας είναι η καλύτερη επιστημονικά αντιμετώπιση των ποικίλων και πολλαπλών προβλημάτων των γενναίων μας παιδιών.

Ευελπιστούμε τη νέα χρονιά να ξεκινήσουμε με καλούς οιωνούς αφού η εμπειρία του κορονοϊού μας έκανε πιο έμπειρους και σοφότερους.

Καλή αντάμωση και πάλι το Σεπτέμβρη!!! 

Με εκτίμηση 

 Η Πρόεδρος της Τ.Δ.Ε.                                               Η Γραμματέας 
        Λαμπρινή Κολοβού                                            Θεοδώρα Τρομπούκη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad