«Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας-Ανατροπή Τώρα»: Κύριε Γεωργούλα εξαφανιστήκατε και δεν ψηφίσατε το όχι της δημοτικής αρχής στην ΠΟΑΥ των ιχθυοκαλλιεργειών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

20 Αυγούστου 2020

«Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας-Ανατροπή Τώρα»: Κύριε Γεωργούλα εξαφανιστήκατε και δεν ψηφίσατε το όχι της δημοτικής αρχής στην ΠΟΑΥ των ιχθυοκαλλιεργειών


Αστακός 20.8.2020 

Δελτίο τύπου

Κύριε Γεωργούλα εξαφανιστήκατε και δεν ψηφίσατε το όχι της δημοτικής αρχής, της παράταξης σας και της ελάσσονος αντιπολίτευσης στην ΠΟΑΥ των ιχθυοκαλλιεργειών και ζητάτε και τα ρέστα.

Ο δημοτικός σύμβουλος – μπλόκερ κ. Γεωργούλας ξαναχτύπησε με δημοσίευμα του στο «ανεξάρτητο» μπλοκ που διαχειρίζεται, εκπλήσσοντας και τον αρχηγό της παράταξης του.

1. Πιάστηκε από την τοποθέτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο ενός ενεργού πολίτη σαν του Παναγιώτη του Χολή, του οποίου τις απόψεις ακούσαμε και σεβόμαστε όπως κάθε ενεργού πολίτη, είτε κατά περίπτωση συμφωνούμε ή διαφωνούμε, για να κάνει το άσπρο μαύρο και να αφήσει υπόνοιες για την δημοτική αρχή στο θέμα της ΠΟΑΥ των ιχθυοκαλλιεργειών, ποιος; Αυτός που στην συγκεκριμένη απόφαση δήλωσε επιδεκτικά απών φεύγοντας από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την ώρα της ψηφοφορίας, αντίθετα από τον αρχηγό του και την υπόλοιπη παράταξη του.

2. Η δημοτική αρχή σύσσωμη ψήφισε όχι στην ΠΟΑΥ και κάνει ήδη ενέργειες για να βάλει φρένο σε αυτή την δυσάρεστη εξέλιξη για τον τόπο μας, που εμείς ως δημοτική αρχή την βρήκαμε μπροστά μας και δεν την δημιουργήσαμε, άλλοι ευθύνονται και βρίσκονται στην παράταξη του κ. Γεωργούλα. Τα πέντε χρόνια που εξελισσόταν όλη αυτή η υπόθεση μπορούνε να μας παρουσιάσουνε μία ενέργεια που κάνανε; Μία ενέργεια ζητάμε να παρουσιάσουν στους πολίτες. Άραγε το 2018 γιατί δεν ήρθε ποτέ η μελέτη της ΠΟΑΥ στα συλλογικά όργανα του Δήμου Ξηρομέρου για γνωμοδότηση; Ίδια περίπτωση με την μονάδα βιομάζας της Χρυσοβίτσας. Ξέρει να απαντήσει ο παντογνώστης και λαλίστατος κ. Γεωργούλας, ο οποίος ως αυτοχριζόμενος δελφίνος και διάδοχος της παράταξης της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το έσκασε από το Δημοτικό Συμβούλιο, δηλώνοντας απών και έσπευσε ασθμαίνοντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αστεία επιχειρήματα που δεν πιάνουν ούτε σε παιδιά του Νηπιαγωγείου, μετά από το καταχέριασμα που δέχτηκε στην παραλία του Αστακού από τον αρχηγό του και τα υπόλοιπα μέλη της παράταξης του για την στάση του.

3. Εγκαλεί την δημοτική αρχή να δημοσιεύσει λέει αυτούσια τα ηχητικά πρακτικά και τα λέει αυτά ποιος, αυτός που ήταν σε μία δημοτική αρχή που επί 5 χρόνια δεν μπόρεσε να αναρτήσει στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, ούτε ένα λεπτό ηχητικών πρακτικών!!! Το λέει αυτό στην δημοτική αρχή που αυτό το καθιέρωσε και όλα τα Δημοτικά Συμβούλια βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Δήμου, χωρίς καμία παρέμβαση, με χρονική επισήμανση ανά θέμα, για να μπορεί ο κάθε πολίτης να μπει όποια στιγμή θέλει και να ακούσει όποιο Δημοτικό Συμβούλιο επιθυμεί και όποιο θέμα θέλει. Ο σύνδεσμος για να φρεσκάρουμε την μνήμη του κ. Γεωργούλα είναι ο εξής:

https://www.dimosxiromerou.gr/109-syndesmoi/2392-ixitika-praktika-tou-dimotikoy-symvouliou 

και τον συμβουλεύουμε να τον παρακολουθεί, γιατί σύντομα εκεί θα αναρτηθεί και το Δημοτικό Συμβούλιο της 17 Αυγούστου, όπου ο ίδιος εξαφανίστηκε για να μην ψηφίσει στο σύσσωμο όχι της δημοτικής αρχής, της παράταξης του και της ελάσσονος αντιπολίτευσης στην ΠΟΑΥ των ιχθυοκαλλιεργειών. Θα είχε σοβαρούς λόγους για το σκασιαρχείο του…

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ 
ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad