Δήμος Ξηρομέρου: Νέος αγωγός ύδρευσης - Οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αιτήσεις σύνδεσης - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Δήμος Ξηρομέρου: Νέος αγωγός ύδρευσης - Οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αιτήσεις σύνδεσης


Αστακός 20-08-2020

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Νέος αγωγός ύδρευσης τμήμα Μαργωνέικα - Λιβανέικα.

Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου αναμένεται σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Δήμου Ξηρομέρου να ολοκληρωθεί η κατασκευή του νέου τμήματος του αγωγού ύδρευσης του Αστακού, από το ενδιάμεσο αντλιοστάσιο Μαργωνεϊκα μέχρι τη δεξαμενή - αντλιοστάσιο στα Λιβανέικα (κόμβος Πλατυγιάλι) και να τεθεί σε λειτουργία, με ταυτόχρονη κατάργηση του παλαιού αγωγού.

Το συνολικό έργο αφορά την αντικατάσταση του υφιστάμενου και προβληματικού εξωτερικού δικτύου ύδρευσης από αμιαντοσωλήνες και ο εκσυγχρονισμός του με την κατασκευή ενός νέου δικτύου ύδρευσης από πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας HPDE, τρίτης γενιάς (3ης) Φ450.

Για το λόγο αυτό ειδοποιούνται οι ενδιαφερόμενοι που υδροδοτούνται ή επιθυμούν να υδροδοτηθούν από το νέο αγωγό, να υποβάλουν σχετικό αίτημα στη τεχνική υπηρεσία έτσι ώστε να συνδεθούν στις νέες αναμονές υδροδότησης και να καταργηθούν οι υπάρχουσες. Οι περιοχές που επηρεάζονται είναι Μαργωνέικα, Σουπί και Αγία Φανερωμένη.

Παρεμβάσεις επίσης θα γίνουν και στη δεξαμενή στα Λιβανέικα, για να συνδεθούν οι υπάρχοντες συνδέσεις και καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν σχετικό αίτημα στη τεχνική υπηρεσία.

Φίλιππος Σαμαλέκος
Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad