Ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Αστακού αντιτίθεται στην ίδρυση Περιοχής Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (Π.Ο.Α.Υ.) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

29 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Αστακού αντιτίθεται στην ίδρυση Περιοχής Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (Π.Ο.Α.Υ.)


Αστακός 16/09/2020

Πολιτιστικός Λαογραφικός Συλλόγος Γυναικών Αστακού

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών Αστακού, κατόπιν συμβουλίου στις 16/09/2020 αποφασίζει ομόφωνα ότι αντιτίθεται στην ίδρυση Περιοχής Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (Π.Ο.Α.Υ.) Εχινάδων Νήσων και Αιτωλ/νίας και τις επιπτώσεις της στην παραλιακή ζώνη Αστακός – Μύτικας – Μαραθάκι Κανδήλας – Κάλαμος. 

Η Πρόεδρος                   Η Γραμματέας
Ζούλα Ρεπάνη Ιωάννα      Ταπραντζή Νούλα

1 σχόλιο:

  1. Για αυτό μέλος του συλλόγου οργανώνει άλλη δράση την ίδια μέρα και ώρα με την πορεία που θα γίνει κατά των Π. Ο. Α. Υ? Ίσως να είναι τυχαίο, κάνει όμως μεγάλη εντύπωση! Ψάξτε το παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad