Η 18η λαμπαδηδρομία συλλόγων και φορέων εθελοντών αιμοδοτών της Π.Ο.Σ.Ε.Α. στον Αστακό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

29 Σεπτεμβρίου 2020

Η 18η λαμπαδηδρομία συλλόγων και φορέων εθελοντών αιμοδοτών της Π.Ο.Σ.Ε.Α. στον Αστακό


Αστακός 29.9.2020

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμος Ξηρομέρου & το ΝΠΔΔ «Πολιτισμός Περιβάλλον, Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου», σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο Γυναικών Αστακού, o οποίος δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο του Εθελοντισμού με την οργάνωση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στον Αστακό και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) θα συμμετάσχουν στην 18Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Α.

Καλούμε, τους Αιμοδότες μας, όλους τους Συλλόγους Εθελοντών Αιμοδοτών του Δήμου Ξηρομέρου, όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και φορείς του τόπου μας, τους μαθητές των σχολείων μας και όλους όσους θέλουν να συμμετάσχουν στην Λαμπαδηδρομία να παρευρεθούν το ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 6:30 Μ.Μ. (Παιδικός Σταθμός Αστακού)
ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ: 8:00 Μ.Μ. (Παραλία Αστακού - Άγκυρα)

* Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα πρόληψης για τον Covid 19.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad