Δήμος Ξηρομέρου: Οι αποφάσεις της Επιτροπής Αγώνα ενάντια στην ίδρυση ΠΟΑΥ - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Οκτωβρίου 2020

Δήμος Ξηρομέρου: Οι αποφάσεις της Επιτροπής Αγώνα ενάντια στην ίδρυση ΠΟΑΥ


Αστακός 8.10.2020

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Επιτροπή Αγώνα ενάντια στην ίδρυση της Περιοχής Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (Π.Ο.Α.Υ) Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας, στην συνεδρίαση της μέσω Τηλεδιάσκεψης που έγινε στις 7 Οκτωβρίου 2020 αποφάσισε:

  • Να προχωρήσει σε αναβολή των δύο συγκεντρώσεων σε Μύτικα και Αστακό, για το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Οκτωβρίου αντίστοιχα, εξ αιτίας των περιορισμών που ισχύουν για τις συγκεντρώσεις (μέγιστο μέχρι 30 άτομα), λόγω του Covid και συναισθανόμενη και την ευθύνη που φέρει, βλέποντας να υπάρχει μια σαφής έξαρση των κρουσμάτων στην Αιτωλοακαρνανία τις τελευταίες ημέρες. Σε συνεννόηση με το Λιμενικό (συγκέντρωση Αστακού) και την Αστυνομία (συγκέντρωση Μύτικα), οι συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.
  • Το προσεχές Σαββατοκύριακο, θα κυκλοφορήσουν στα χωριά μας, αφίσα η οποία θα τοιχοκολληθεί σε δημόσιους χώρους ανακοινώσεων και στα καταστήματα, σύντομο ενημερωτικό φυλλάδιο με ενημέρωση για το τι είναι η ΠΟΑΥ και τι συνέπειες θα έχει στον αγαπημένο μας τόπο εάν αυτή γίνει νόμος του κράτους.
  • Επίσης θα δημιουργηθούν 3 μεγάλα αεροπανό και ένα βίντεο για να κυκλοφορήσει στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, για ενημέρωση των πολιτών.

Ο αγώνας συνεχίζεται για να μην επιτρέψουμε την θεσμοθέτηση της ΠΟΑΥ, που θα βάλει φρένο στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας και που θα υποβαθμίσει το Περιβάλλον. Αφορά το μέλλον του τόπου μας και των επόμενων γενεών.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad