Στις 18 Οκτωβρίου οι εκλογές του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Οκτωβρίου 2020

Στις 18 Οκτωβρίου οι εκλογές του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών


O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ


σας ενημερώνει ότι στις 18/10/ 2020 και στα γραφεία της ΟΠΣΥΞ και επί της οδού Πατησίων 5-- 4ο όροφο θα διεξαχθεί η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των νέων οργάνων.

Σας ζητούμε να διαθέσετε πέντε λεπτά από τον χρόνο σας και να λάβετε μέρος στην ψηφοφορία. Τα πέντε λεπτά θα είναι πολύτιμα για την επόμενη διετία του Συλλόγου μας. Ήδη οι πρωτοβουλίες που έχουν ξεκινήσει από το απελθών Δ.Σ. είναι ένα εντυπωσιακά δυναμικές που θα προσδώσουν ένα επιπλέον κύρος και στον Σύλλογο και στον ΑΣΤΑΚO. 

Η προσφορά σας με την ψήφο σας είναι ένα επιπλέον δείγμα ωριμότητας ότι οι Αστακιώτες εκτιμούν το έργο. Παράλληλα είναι ψήφος εμπιστοσύνης και στους απελθόντες και στους νέους υποψηφίους αλλά κυρίως στα νέα παιδιά που αποδέχθηκαν να μπουν μπροστά και να δουλέψουν.

Σας περιμένουμε και είμαστε σίγουροι ότι θα δώσετε ΟΛΟΙ ΣΑΣ το παρών.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad