ΚΙΝΑΛ: Ανακοίνωση Α. Λοβέρδου για το κλείσιμο των υποκαταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας και της Τράπεζας Πειραιώς στη Βόνιτσα - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

ΚΙΝΑΛ: Ανακοίνωση Α. Λοβέρδου για το κλείσιμο των υποκαταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας και της Τράπεζας Πειραιώς στη Βόνιτσα


Θέμα:
Κλείσιμο των τελευταίων δύο τραπεζικών υποκαταστημάτων στη Βόνιτσα.

Ενημερώθηκα από τον Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλο για το κλείσιμο των υποκαταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας και της Τράπεζας Πειραιώς στη Βόνιτσα. Για το κλείσιμο, δηλαδή, των τελευταίων δύο τραπεζικών υποκαταστημάτων εντός των γεωγραφικών ορίων του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας. Για το θέμα, άλλωστε, έχει ασκηθεί ήδη κοινοβουλευτικός έλεγχος από τον Βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής με ερώτησή του στον υπουργό Οικονομικών.

Η Εθνική Τράπεζα, όπως έμαθα, ήδη έχει κλείσει. Η Τράπεζα Πειραιώς, όμως, είναι ακόμη ανοιχτή, στεγαζόμενη σε ιδιόκτητο κτίριο. Πριν ασκήσω και ο ίδιος κοινοβουλευτικό έλεγχο, προτίμησα να επικοινωνήσω με τον υφυπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο Ζαββό, ζητώντας του να αναλάβει σχετική πρωτοβουλία. Ο υφυπουργός, προς τιμήν του, δέχθηκε να δει το θέμα.

Πολλές επιχειρήσεις του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, κυρίως του αγροτικού τομέα, δεν μπορούν και δεν πρέπει να μεταβαίνουν στην Αμφιλοχία ή στη Λευκάδα προκειμένου να εξυπηρετηθούν. Ελπίζουμε να δοθεί η κατάλληλη λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad