Π. Στάϊκος: Θερμή έκκληση προς τους Συμπολίτες μας, να τελεστεί η δοξολογία για την εορτή του Αγίου Νικολάου χωρίς την παρουσία πιστών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Δεκεμβρίου 2020

Π. Στάϊκος: Θερμή έκκληση προς τους Συμπολίτες μας, να τελεστεί η δοξολογία για την εορτή του Αγίου Νικολάου χωρίς την παρουσία πιστών


Κάνω θερμή έκκληση προς τους Συμπολίτες μας, τις Θρησκευτικές, αλλά και τις Αστυνομικές Αρχές για να τελεστεί η δοξολογία για την εορτή του Αγίου Νικολάου, όπως ορίζουν οι αρχές χωρίς την παρουσία πιστών.

Κάθε χρόνο η εορτή του Αγίου Νικολάου εορτάζεται με ιδιαίτερη λαμπρότητα και με την συμμετοχή στις Εκκλησίες του Δήμου μας χιλιάδων πιστών.

Φέτος όμως λόγω της μεγάλης διασποράς του Κορωνοϊού, επειδή ο μεγάλος συγχρωτισμός ακόμη και με την χρήση προστατευτικών μασκών εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για μεγάλη μετάδοση του Covid 19, ας κάνου
με και εμείς, ότι έκαναν και οι κάτοικοι της Πάτρας με πάνω από 167.000 κατοίκους, όπου η θεία λειτουργία τελέστηκε χωρίς την παρουσία πιστών.

Εκτός από την έκκληση προς τους πιστούς και τις Εκκλησιαστικές Αρχές, παρακαλώ και τις Αστυνομικές Αρχές του Δήμου μας, να είναι σε ετοιμότητα για την εφαρμογή των διατάξεων προς τέλεση λειτουργιών στους ιερούς ναούς χωρίς την παρουσία πιστών πολιτών.

Με την ελπίδα ότι η έκκληση μου θα εισακουστεί, αφού σε λιγότερο από ένα μήνα θα αρχίσει ο εμβολιασμός των κατοίκων, που αποτελεί και το μόνο μέσο για να απαλλαγούμε από τον φονικό ιό, δηλώνοντας πως ασφαλώς δεν μπορεί ο εμβολιασμός να είναι υποχρεωτικός από το κράτος, αλλά εγώ ως πολίτης που ανήκω και στις ομάδες υψηλότατου κινδύνου θανάτου σε περίπτωση που νοσήσω από Covid 19, θα το κάνω από την πρώτη ημέρα, που θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί στην Χώρα, αν αυτό καταστεί δυνατόν.

Και μια παραίνεση να συνεχίσετε την χρήση μάσκας και των άλλων προστατευτικών μέτρων για την πρόληψη και τον περιορισμό της Πανδημίας.

Αστακός 3/12/2020 

Dr. Παναγιώτης Στάικος 
Ειδικός Γενικός Ιατρός





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad