Εντός ορίων οι μετρήσεις ποιότητας του νερού σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Ξηρομέρου εκτός της Σκουρτούς - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Εντός ορίων οι μετρήσεις ποιότητας του νερού σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Ξηρομέρου εκτός της Σκουρτούς


Αστακός 3.12.2020

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε του πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου, ότι μετά από τις εκτεταμένες παρεμβάσεις καθαρισμού που κάναμε στις δεξαμενές και στα δίκτυα ύδρευσης του Δήμου Ξηρομέρου, την συντήρηση των χλωριωτών, την προμήθεια νέων χλωριωτών και χλωρίου, εχθές 2 Δεκεμβρίου λάβαμε τα αποτελέσματα των μετρήσεων που αφορούν την μικροβιολογική και χημική κατάσταση του νερού, από τα Αναλυτικά Εργαστήρια Αθηνών Α.Ε. με τα οποία συνεργαζόμαστε.

Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι το νερό που παρέχουμε βρίσκεται όσον αφορά την μικροβιολογική και χημική κατάσταση του, σε όλες τις Κοινότητες εντός ορίων, με εξαίρεση στην Σκουρτού στις μικροβιολογικές, που θα γίνουν οι προβλεπόμενες ενέργειες.

Από την αρχή ανάληψης των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής τον Σεπτέμβριο του 2019, δημιουργήθηκε στο κεντρικό μενού της ιστοσελίδας του Δήμου Ξηρομέρου, ειδική ενότητα με τίτλο: ''ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ''. Εκεί δημοσιοποιούνται για πρώτη φορά, σε ξεχωριστή ενότητα τα αποτελέσματα των μετρήσεων για όλες τις Κοινότητες του Δήμου Ξηρομέρου, γιατί είναι δικαίωμα των πολιτών να ξέρουν τι νερό πίνουν και υποχρέωση του Δήμου να ενημερώνει.

Μπορείτε λοιπόν να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Δήμου και να δείτε ποια είναι η ποιότητα του νερού κάθε Κοινότητας του Δήμου Ξηρομέρου.

Στόχος της δημοτικής αρχής είναι μέσα από πολύ δουλειά, να βάλει τάξη και νοικοκυριό και στον τομέα της ύδρευσης, στον οποίο η κατάσταση που παρελήφθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019 δεν τιμούσε κανέναν.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

Επισυνάπτεται το διαβιβαστικό παράδοσης των μετρήσεων ύδρευσης:
ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ _2020_11_28_ΠΟΣΙΜΑ .pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad