Ευχαριστίες του Νομικού Προσώπου στους συμμετέχοντες του φωτογραφικού διαγωνισμού "Δήμος Ξηρομέρου - Πηγή έμπνευσης" - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Δεκεμβρίου 2020

Ευχαριστίες του Νομικού Προσώπου στους συμμετέχοντες του φωτογραφικού διαγωνισμού "Δήμος Ξηρομέρου - Πηγή έμπνευσης"


Αστακός, 16.12.2020 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Τηλ.:2646 041204
Fax.:2646 041204
E-mail:npdddimouxiromerou@yahoo.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ευχαριστούμε θερμά τους δεκάδες συμπολίτες μας, μικρούς και μεγάλους, που έλαβαν μέρος στον πρώτο διαγωνισμό φωτογραφίας που διοργάνωσε ο Δήμος Ξηρομέρου με το Νομικό μας Πρόσωπο με θέμα «Δήμος Ξηρομέρου-πηγή έμπνευσης».

Όσοι από τους συμμετέχοντες επέλεξαν την ταχυδρομική αποστολή των φωτογραφιών παρακαλούμε να επικοινωνήσουν μαζί μας στα τηλέφωνα: 6946280462, 2646041204.

Όλες οι φωτογραφίες, αφού συγκεντρωθούν (θα περιμένουμε και τυχόν ταχυδρομικές αποστολές) θα αρχειοθετηθούν , θα λάβουν έναν μοναδικό αριθμό και θα αποσταλούν στην κριτική επιτροπή ανώνυμα, όπου στις αρχές του 2021 θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.

Το Ξηρόμερο, ο τόπος που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, ζήσαμε και ζούμε, ο τόπος των παιδικών μας χρόνων και αναμνήσεων, ο πανέμορφος αυτός τόπος που άλλοτε μας κάνει περήφανους και άλλοτε μας πληγώνει, αποτελεί σίγουρα πηγή έμπνευσης.  

Ας τον αγαπήσουμε, ας τον προστατεύσουμε και ας τον αναδείξουμε.

Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!

Καλές γιορτές με υγεία σε όλους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad