«Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας - Ανατροπή Τώρα»: Η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης ξέχασε να διαβάσει την απόφαση της Αποκεντρωμένης - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

29 Δεκεμβρίου 2020

«Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας - Ανατροπή Τώρα»: Η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης ξέχασε να διαβάσει την απόφαση της Αποκεντρωμένης


Η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης ξέχασε να διαβάσει την απόφαση της Αποκεντρωμένης.


Προφανώς, η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, ξέχασε να διαβάσει την απόφαση της Αποκεντρωμένης που επικυρώνει το 95% της αναμόρφωσης και για το υπόλοιπο ποσοστό, που είναι τακτοποιητικού χαρακτήρα, θα επικυρωθεί άμεσα.

Είναι εντυπωσιακή η παραπληροφόρηση, ο λαϊκισμός και η εγγενής τους αδυναμία τους να δουν την πραγματικότητα. Κύριοι, είστε παρελθόν!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ 
ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ



Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Δημοτικής Παράταξης «Δυνατό Ξηρόμερο - Πρώτα ο Πολίτης» 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γίνεται γνωστό στους πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου ότι ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης με την Αρίθμ. 224573/24-12-2020 Απόφαση του έκανε αποδεκτή την ειδική διοικητική προσφυγή που έκαναν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παράταξης μας Ερωτόκριτος Γαλούνης και Κωνσταντίνος Γεωργούλας.

Κατά της Αριθ. 125/2020 (ΑΔΑ: 65ΔΜΩΚΖ-ΗΤΓ) Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξηρομέρου που αφορούσε την Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Οικονομικού Έτους 2020 και Αναπέμπει εν μέρει στο Δήμο και στο Δημοτικό Συμβούλιο την παραπάνω απόφαση ως μη νομίμως ληφθείσα.


ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ
ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad