«Δυνατό Ξηρόμερο - Πρώτα ο Πολίτης»: Αποδεκτή η ειδική διοικητική προσφυγή των Δημοτικών Συμβούλων Ερωτόκριτου Γαλούνη και Κωνσταντίνου Γεωργούλα - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

«Δυνατό Ξηρόμερο - Πρώτα ο Πολίτης»: Αποδεκτή η ειδική διοικητική προσφυγή των Δημοτικών Συμβούλων Ερωτόκριτου Γαλούνη και Κωνσταντίνου Γεωργούλα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γίνεται γνωστό στους πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου ότι ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης με την Αρίθμ. 224573/24-12-2020 Απόφαση του έκανε αποδεκτή την ειδική διοικητική προσφυγή που έκαναν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παράταξης μας Ερωτόκριτος Γαλούνης και Κωνσταντίνος Γεωργούλας.

Κατά της Αριθ. 125/2020 (ΑΔΑ: 65ΔΜΩΚΖ-ΗΤΓ) Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξηρομέρου που αφορούσε την Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Οικονομικού Έτους 2020 και Αναπέμπει εν μέρει στο Δήμο και στο Δημοτικό Συμβούλιο την παραπάνω απόφαση ως μη νομίμως ληφθείσα.


ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ
ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ 

Ακολουθούν οι σχετικές αποφάσεις και η προσφυγή των δυο Δημοτικών Συμβούλων:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad