Σοκ στη Χαλκίδα: Νηπιαγωγός άφησε 4χρονο κοριτσάκι στο κρύο για τιμωρία - Ανατριχιαστικό βίντεο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

31 Ιανουαρίου 2021

Σοκ στη Χαλκίδα: Νηπιαγωγός άφησε 4χρονο κοριτσάκι στο κρύο για τιμωρία - Ανατριχιαστικό βίντεο


Ένορκη διοικητική εξέταση διατάχτηκε, έπειτα από παρέμβαση της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, σχετικά με απάνθρωπη συμπεριφορά νηπιαγωγού στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα στο zougla.gr, το οποίο αναδημοσιεύει και η υπουργός, η νηπιαγωγός εμφανίζεται να έβγαλε το κοριτσάκι έξω στο κρύο και να το έκλεισε έξω από το νηπιαγωγείο, απαιτώντας να της ζητήσει συγγνώμη, την ώρα που το κοριτσάκι εκλιπαρούσε να δει τη μαμά του.

Μάλιστα, μια μητέρα που είδε το σκηνικό, τράβηξε βίντεο με το κινητό της. Εκεί ακούγονται τα ουρλιαχτά της μικρής.

"Σε συνέχεια χθεσινού δημοσιεύματος για περιστατικό σε νηπιαγωγείο της Χαλκίδας με 4χρονο κοριτσάκι, κινητοποιήθηκε αμέσως ο διοικητικός μηχανισμός της εκπαίδευσης και διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση. Επικοινώνησα με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ζήτησα να διερευνηθεί σε βάθος κάθε πτυχή της καταγγελίας", έγραψε σε ανάρτησή της στο facebook η κ. Κεραμέως.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad