Αποτελέσματα φωτογραφικού διαγωνισμού «Δήμος Ξηρομέρου - πηγή έμπνευσης» - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Αποτελέσματα φωτογραφικού διαγωνισμού «Δήμος Ξηρομέρου - πηγή έμπνευσης»


 Αστακός , 25.01.2021

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Τηλ.:2646 041204
Fax.:2646 041204
E-mail:npdddimouxiromerou@yahoo.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα της κριτικής επιτροπής του φωτογραφικού διαγωνισμού «Δήμος Ξηρομέρου -πηγή έμπνευσης» που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Ξηρομέρου και το Νομικό μας Πρόσωπο . Υπενθυμίζουμε για μια ακόμη φορά ότι οι φωτογραφίες στάλθηκαν ανώνυμα στην κριτική επιτροπή .

· Α' Βραβείο: ΧΡΥΣΑ ΠΟΛΚΑ, ΑΣΤΑΚΟΣ . Κερδίζει μια δωρεάν τριήμερη διαμονή στον ξενώνα «Λίθος», Άγιος Νικόλαος Καρπενησιού (Προσφορά οικογένειας ΤΖΙΟΒΑ). Ισχύει καθ’ όλη την διάρκεια του 2021 και όταν οι αρμόδιες αρχές επιτρέψουν τις μετακινήσεις.

· Β' Βραβείο: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΗΔΟΝΗΣ ΚΟΥΝΑΔΗΣ, ΑΣΤΑΚΟΣ. Κερδίζει μια φωτογραφική μηχανή compact.

· Γ' Βραβείο: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΛΑΤΗ, ΜΥΤΙΚΑΣ. Κερδίζει έναν καμβά 50Χ70 με εκτυπωμένη την φωτογραφία του Γ' Βραβείου (Προσφορά καταστήματος Make Art).

Όλοι οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό θα λάβουν αναμνηστικό βραβείο συμμέτοχης.

Η απονομή των βραβείων θα γίνει σε ειδική δημόσια τελετή και σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί από το Δήμο Ξηρομέρου και το Νομικό Πρόσωπο όταν οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν. Όλα τα έργα που συμμετείχαν και πληρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις θα εκτεθούν σε έκθεση φωτογραφίας που θα διοργανώσει το Νομικό Πρόσωπο εντός του 2021.

Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους δεκάδες συμπολίτες μας , μικρούς και μεγάλους , που έλαβαν μέρος στον πρώτο διαγωνισμό φωτογραφίας που διοργάνωσε ο Δήμος Ξηρομέρου με το Νομικό μας Πρόσωπο με θέμα «Δήμος Ξηρομέρου-πηγή έμπνευσης». Ο αριθμός των διαγωνιζομένων φωτογραφιών έφτασε τις 104. Όλες οι φωτογραφίες ήταν πολύ όμορφες και ο ανταγωνισμός σύμφωνα με την κριτική επιτροπή ήταν πολύ υψηλού επιπέδου.

Θερμές ευχαριστίες στα μέλη της κριτικής επιτροπής, συμπατριώτες μας: Χρήστο Μπόνη, Νίκο Χολή και Ανδρομάχη Βρακατσέλη που ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμά μας για την συμμετοχή τους στην εν λόγω επιτροπή, καθώς και στους χορηγούς μας, την οικογένεια ΤΖΙΟΒΑ και το κατάστημα Make Art στον Αστακό.

Πρόθεση μας, μετά και την επιτυχία αυτού του διαγωνισμού, είναι η επανάληψη του, πλέον με θεματικό περιεχόμενο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad