Πρόσκληση για συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ξηρομέρου το Σάββατο 30 Ιανουαρίου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


25 Ιανουαρίου 2021

Πρόσκληση για συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ξηρομέρου το Σάββατο 30 Ιανουαρίου


Αστακός, 25.1.2021
Αριθ. Πρωτ.: 629

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Προς: Τα τακτικά μέλη του
Δημοτικού Συμβουλίου
(ως Πίνακα Αποδεκτών)


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Καλεί σε Τακτική Συνεδρίαση μέσω Τηλεδιάσκεψης (έχουν σταλεί οι σχετικές οδηγίες με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο), στις 30 Ιανουαρίου 2021, ημέρα της εβδομάδας Σάββατο και ώρα 20:00 μ.μ., σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10, παρ. 1 της ΠΝΠ όπως αυτή δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 55, τ. Α ́, 11-3-2020 και όπως κυρώθηκε με το άρθρο 2 του Ν. 4682/2020, σχετ. η υπ' αριθμ. 426/2020 εγκύκλιος του ΥΠ.ΕΣ., ΑΠ: 77233/13-11 2020 για λήψη αποφάσεων στα κάτωθι θέματα:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Ορισμός υπολόγου της πράξης με τίτλο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ ΛΑΜΠΡΑ ΜΕΧΡΙ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ Δ.Κ.ΑΣΤΑΚΟΥ (ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΧΘ:0+000 ΠΗΓΕΣ ΛΑΜΠΡΑ ΕΩΣ ΧΘ:3+880 ΑΥΛΑΚΑΣ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ)». Εισηγητής ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κος Ιωάννης Τριανταφυλλάκης.
2. Αύξηση ωραρίου εργασίας υπαλλήλου ΙΔΟΧ ειδικότητας ΥΕ καθαριστριών Σχολικών μονάδων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κος Σωτήρης Γερόλυμος.
3. Τροποποίηση-Διόρθωση της 106/2020 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την τροποποίηση του Ο.Ε.Υ. του Δήμου Ξηρομέρου και την σύσταση οργανικών θέσεων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κος Σωτήρης Γερόλυμος.
4. Έγκριση του Σχεδίου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών και Άμεσης/Βραχείας Διαχείρισης των Συνεπειών από την εκδήλωση χιονοπτώσεων και παγετού του Δήμου Ξηρομέρου με την κωδική ονομασία «ΒΟΡΕΑΣ». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κος Κων/νος Μπαμπούρης.
5. Περί αναγκαιότητας κατασκευής του διαγώνιου οδικού άξονα «ΛΑΜΙΑ-ΙΤΕΑ-ΑΝΤΙΡΡΙΟ». Εισηγητής ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κος Ιωάννης Τριανταφυλλάκης.
6. Αποδοχή της εκ νέου παράτασης της δωρεάν παραχώρησης προς χρήση απορριμματοφόρου οχήματος, από τον Δήμο Ακτίου - Βόνιτας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κος Παναγιώτης Παληογιάννης.
7. Ορισμός εκπροσώπου για την συγκρότηση της Επιτροπής χαρακτηρισμού πολυσύχναστων παραλιών , από το Λιμεναρχείο Λευκάδας για το έτος
2021. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κος Απόστολος Ντίνος.
8. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Ξηρομέρου για την συγκρότηση της Επιτροπής Θ.Μ.Α. από το Λιμεναρχείο Λευκάδας για το έτος 2021. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κος Απόστολος Ντίνος.
9. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Ξηρομέρου για την συγκρότηση της επιτροπής Ανέλκυνσης – Απομάκρυνσης και εξουδετέρωσης Ναυαγίων πλοίων, από το Λιμεναρχείο Λευκάδας για το έτος 2021. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κος Απόστολος Ντίνος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

Στην συνεδρίαση καλείται να παραστεί ο Δήμαρχος Τριανταφυλλάκης Ιωάννης προς τον οποίο κοινοποιείται η παρούσα.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ.
1. ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
2. ΓΚΟΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
4. ΛΑΪΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
5. ΜΑΚΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
6. ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
6. ΜΠΑΜΠΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
7. ΝΤΙΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
8. ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
9. ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
10. ΣΑΜΑΛΕΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
11. ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ - ΠΕΤΤΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
12. ΤΖΑΧΡΗΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
13. ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ
14. ΓΑΖΕΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
15. ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
16. ΚΑΚΟΥΡΗΣ ΗΛΙΑΣ
17. ΚΑΡΦΗΣ ΘΩΜΑΣ
18. ΛΙΒΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
19. ΡΕΤΟΥΛΗΣ ΘΩΜΑΣ
20. ΣΤΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
21. ΖΟΡΜΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
22. ΖΩΓΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
23. ΚΟΛΟΒΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
24. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
25. ΚΟΜΠΛΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
26. ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Κοιν.
ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad