Καθαρισμός δημοσίου χώρου από τον Περιβαλλοντικό Πολιτιστικό Σύλλογο Αρχοντοχωρίου "Η Ζάβιτσα" - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Καθαρισμός δημοσίου χώρου από τον Περιβαλλοντικό Πολιτιστικό Σύλλογο Αρχοντοχωρίου "Η Ζάβιτσα"


Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός
Σύλλογος Αρχοντοχωρίου "Η Ζάβιτσα"

Ημερομηνία 1.2.2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχοντοχωρίου "Η Ζάβιτσα", με την συνδρομή και βοήθεια του Αντιδημάρχου Δ.Ε. Αλυζίας κου Πάνου Παληογιάννη, προχώρησε με εθελοντική εργασία των μελών του σε δράση καθαρισμού δημόσιου χώρου στην έξοδο του χωριού μας πηγαίνοντας προς Αετό, ο οποίος είχε μετατραπεί σε ένα υπαίθριο σκουπιδότοπο με κάθε λογής σκουπίδια, μπάζα κ.λπ, δίνοντας μία πολύ άσχημη εικόνα για το χωριό μας.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες, μετά το πέρας του καθαρισμού, θα φυτευτούν στον χώρο δέντρα και θα υπάρξει νέα ανακοίνωση με την ολοκλήρωση της παρέμβασης μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad