«Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας - Ανατροπή Τώρα»: Καμία έκπληξη δεν μας προκάλεσε η τοποθέτηση του κ. Γαλούνη - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Φεβρουαρίου 2021

«Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας - Ανατροπή Τώρα»: Καμία έκπληξη δεν μας προκάλεσε η τοποθέτηση του κ. Γαλούνη


Δελτίο τύπου
 

Καμία έκπληξη. Μάθαμε αυτό που όλοι γνωρίζαμε. 

Καμία έκπληξη δεν μας προκάλεσε η τοποθέτηση του επικεφαλής της αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Γαλούνη, στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, για την αναφορά (όχι καταγγελία ή μήνυση όπως ψευδώς ανάφερε) της Επιτροπής Αγώνα και του Δήμου Ξηρομέρου προς τις υπηρεσίες της Ελληνικής Πολιτείας, για τον αυτονόητο έλεγχο προς τις μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας της περιοχής μας, όσον αφορά τυχόν υπερβάσεις στην θαλάσσια καταλαμβανόμενη έκταση από αυτές, σε σχέση με την αδειοδότηση τους.

Ο κ. Γαλούνης καλό θα είναι να διαβάσει:

  • Την απόφαση 87/2020 του Δημοτικού Συμβουλίου (ΑΔΑ: ΩΑΖΠΩΚΖ-1ΩΨ).
  • Την απόφαση 1/2020 της Επιτροπής Διαβούλευσης (ΑΔΑ: 688ΚΩΚΖ-ΨΓΚ).
  • Την απόφαση 186/2020 της Οικονομικής Επιτροπής (ΑΔΑ: 6Ζ42ΩΚΖ-ΜΡ8).

Αφού διαβάσει τις αποφάσεις, να σταματήσει να προσπαθεί να εμπλέξει στα παιχνίδια κωλυσιεργίας που διαχρονικά συνηθίζει, τα συλλογικά όργανα του Δήμου Ξηρομέρου, σε μία υπόθεση που την υπερασπίζονται πλέον τα 29 μέλη της Επιτροπής Αγώνα, δηλαδή η ίδια η τοπική κοινωνία του Ξηρομέρου, με 9 μέλη της να είναι δημοτικοί σύμβουλοι.

Ο κ. Γαλούνης ο οποίος στο παρελθόν διατέλεσε 12 χρόνια Κοινοτάρχης Αρχοντοχωρίου, 8 χρόνια Δήμαρχος Αλυζίας και 5 χρόνια Δήμαρχος Ξηρομέρου, χωρίς να μας προκαλεί καμία έκπληξη, απλά μάθαμε αυτό που όλοι γνωρίζαμε, δείχνοντας μας εντός λίγων λεπτών στο Δημοτικό Συμβούλιο, πως στο θέμα των ιχθυοκαλλιεργειών φθάσαμε στην σημερινή κατάσταση, να βρισκόμαστε αντιμέτωποι με αυτόν τον σχεδιασμό της συγκεκριμένης Π.Ο.Α.Υ. και τι συνέβαινε στον τόπο όλα τα προηγούμενα πολλά χρόνια.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ 
ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad