Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Μαρίας Σαλμά με τους νέους Διοικητές Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιτωλοακαρνανίας και Μεσολογγίου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Φεβρουαρίου 2021

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Μαρίας Σαλμά με τους νέους Διοικητές Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιτωλοακαρνανίας και Μεσολογγίου


Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Μαρίας Σαλμά με τους νέους Διοικητές Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιτωλοακαρνανίας και Μεσολογγίου 

Συνάντηση είχε σήμερα Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά, με το νέο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιτωλοακαρνανίας Πύραρχο Χρήστο Καλογερόπουλο και το νέο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεσολογγίου Αντιπύραρχο Παναγιώτη Στούμπο, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης στο Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη στο Μεσολόγγι.

Με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων τους καθηκόντων, η κ. Σαλμά τους ευχήθηκε υγεία και δύναμη και ζήτησε συνέχιση της αγαστής συνεργασίας των δύο πλευρών, τόσο στον κρίσιμο τομέα της αντιπυρικής προστασίας, όσο και της αντιμετώπισης διαφόρων προβλημάτων που προκύπτουν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που το τελευταίο διάστημα πλήττουν την ευρύτερη περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad