Ενεργειακή αναβάθμιση κλειστού γυμναστηρίου Βόνιτσας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Μαρτίου 2021

Ενεργειακή αναβάθμιση κλειστού γυμναστηρίου Βόνιτσας


Υπεγράφη την Πέμπτη 18-03-21 μεταξύ του Δημάρχου κ. Γιώργου Αποστολάκη και του εκπροσώπου της ΑΝΑΧ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, κ. Φάλαρη Παναγιώτη, η σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου Βόνιτσας, συνολικού προϋπολογισμού: 854.980,00 ευρώ. 

Η αναβάθμιση περιλαμβάνει: 
Θερμομόνωση κτιριακού κελύφους. 
Αλλαγή συστήματος θέρμανσης - ψύξης - αερισμού. 
Αλλαγή συστήματος παραγωγής ΖΝΧ. 
Αλλαγή φωτιστικών. 

Ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Αποστολάκης δήλωσε: ''Είναι ένα πολύ σημαντικό έργο που έρχεται να προστεθεί στο σύνολο των έργων αθλητισμού, που έχουμε υλοποιήσει προς όφελος του αθλούμενου πληθυσμού του Δήμου μας. Η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός ενεργειακά, έχει σημαντικά οφέλη για το περιβάλλον. Ουσιαστικά βελτιώνουμε της συνθήκες άθλησης στο χώρο και εξοικονομούμε πολύτιμους πόρους''. Επίσης υπογράμμισε: "Η περίοδος που διανύουμε είναι πολύ πρωτόγνωρη, δρομολογούμε τα έργα που έχει ανάγκη ο Δήμος μας για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των δημοτών μας'' .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad