Ο Δήμος Ξηρομέρου μαζί με ολόκληρο τον Ελληνισμό, τιμούν την Εθνική Επέτειο της «25ης Μαρτίου 1821» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Μαρτίου 2021

Ο Δήμος Ξηρομέρου μαζί με ολόκληρο τον Ελληνισμό, τιμούν την Εθνική Επέτειο της «25ης Μαρτίου 1821»


Ημερομηνία 23.3.2021

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Ξηρομέρου μαζί με ολόκληρο τον Ελληνισμό, τιμούν την Εθνική Επέτειο της «25ης Μαρτίου 1821».

Αναλυτικά το Πρόγραμμα του Εορτασμού:

Τρίτη 23 Μαρτίου 2021
Γενικός τριήμερος Σημαιοστολισμός από τις 8ης πρωινής ώρας της 23ης Μαρτίου μέχρι και την Δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου Δημοσίων, Δημοτικών, Κοινοτικών Καταστημάτων και Καταστημάτων Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου.

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021
Φωταγώγηση οδών και πλατειών του Δήμου μας, όλων των Δημοσίων, Δημοτικών, Κοινοτικών Καταστημάτων και Καταστημάτων Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου.

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

Ώρα 07:30
Χαρμόσυνη σήμανση από τις καμπάνες των Ιερών Ναών.

Ώρα 09:45
Άφιξη του Δημάρχου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδημάρχων, των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, επισήμων και των εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αστακού.

Ώρα 10:00
Τέλεση Δοξολογίας.

Ώρα 10:15
- Τέλεση Επιμνημόσυνης Δέησης για την ανάπαυση των ψυχών εκείνων που έπεσαν αγωνιζόμενοι για την Ελευθερία της Πατρίδας στο Ηρώο των Πεσόντων.
- Εκφώνηση του Πανηγυρικού της Ημέρας από τον κ. Ζαγκότα Βασίλειο.

Ώρα 10:45
- Κατάθεση στεφάνων από μοναδικό εκπρόσωπο του Δήμου Ξηρομέρου.
- Τήρηση ενός λεπτού σιγής στη Μνήμη των αθανάτων νεκρών.
- Εθνικός Ύμνος.

* Λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του ιού COVID 19, οι φετινές εκδηλώσεις και οι καταθέσεις στεφάνων, θα γίνουν σύμφωνα µε τις υποδείξεις και τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις του Υπουργείου Εσωτερικών. Προς τούτο προβλέπεται αυστηρά περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων (ΦΕΚ 1119/Β'/22 Μαρτίου 2021), ενώ δεν θα πραγματοποιηθεί μαθητική παρέλαση.

Στις πιο πάνω εορταστικές εκδηλώσεις καλούνται να ρυθμίσουν:
- Τα της Δοξολογίας και Μνημοσύνου, οι Ιερείς του Ναού Αγ. Νικολάου, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Δαβίδ Μπαζούλας Αρχιερατικός Επίτροπος Αστακού και ο Αιδεσιμώτατος π. Δημήτριος Τέγας.
- Τα της Τάξης και Ασφάλειας, το Αστυνομικό Τμήμα Αστακού.
- Τελετάρχη ορίζουμε τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Μπότσιο Γεράσιμο.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΛΕΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad