Κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν παράνομα αλιευτικά εργαλεία στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του Κρυονερίου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

14 Μαρτίου 2021

Κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν παράνομα αλιευτικά εργαλεία στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του Κρυονερίου


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ
& ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
_________________________

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ
ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Στελέχη της Λιμενικής Αρχής Μεσολογγίου σε περιπολία που διενέργησαν το πρωί την 13-03-2021 στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή Κρυονερίου εντόπισαν πενήντα ποντισμένους άκαπμτους κυλινδροειδείς θαλάμους (κιούπια) σε βάθος δύο μέτρων και χωρίς να φέρουν την προβλεπόμενη σήμανση.Τα συγκεκριμένα παράνομα αλιευτικά εργαλεία, όπου χρησμοιοποιούνται κυρίως για αλιεία χταποδιών, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις περισυνελέγησαν, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν.

Με γνώμονα την τήρηση της τάξης, της προστασίας του θαλασσίου περιβάλλοντος αλλά και της εφαρμογής της νομοθεσίας περί αλιείας, το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου θα συνεχίσει τους εντατικούς ελέγχους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad