Αρχοντοχώρι: Φωτεινά παραδείγματα δράσεων στα όρια του Δήμου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

18 Απριλίου 2021

Αρχοντοχώρι: Φωτεινά παραδείγματα δράσεων στα όρια του Δήμου




Του Γιώργου Μασσαλή.




Στα όρια του Δήμου μας υπάρχουν κάμποσοι περιβαλλοντικοί σύλλογοι και πραγματικά περιμένω, περιμένουμε να δούμε ενεργή δραστηριότητα για την καταπολέμηση του απέραντου σκουπιδαριού που δημιουργείται από κατά τα άλλα (ευτυχώς λίγους) ευυπόληπτους συμπολίτες, που εναποθέτουν όπου βρούνε τα θεωρούμενα κατά αυτούς σκουπίδια!

Σήμερα ένιωσα ιδιαίτερη χαρά όταν πηγαίνοντας προς την Δημοτική Ενότητα Αλυζίας, ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αρχοντοχωρίου "Η ΖΑΒΙΤΣΑ" έκανε μια πολύ σημαντική παρέμβαση στην είσοδο του χωριού, αφού περιέφραξε έναν χώρο που εναπόθεταν σκουπίδια όποιοι ήθελαν και φύτεψε πολλά δενδράκια, δημιουργώντας έναν πραγματικά καλαίσθητο χώρο που στο άμεσο μέλλον θα είναι ποιο εμφανής!

Πολλά συγχαρητήρια κατά αρχή, γιατί τέτοιες ενέργειες συμβάλλουν στο να διατηρούμε το περιβάλλον που ζούμε καθαρό, δίνουμε το παράδειγμα να αφήνουμε στους κάδους τα απορρίμματα, δίνουμε έμφαση στο να μην εναποθέτουμε ανεξέλεγκτα τα σκουπίδια μας!

Ελπίζω και οι υπόλοιποι περιβαλλοντικοί σύλλογοι και όχι μόνο να ακολουθήσουν το παράδειγμα του εν λόγω συλλόγου!







πηγή: facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad